Ziraat Bankası'ndan Emekli Maaşı Alan Milyonları İlgilendiriyor! Promosyonlarda Yeni Rakamlar Belli Oldu Mu?

Ziraat Bankası emekli maaş promosyon ödemelerinin güncellenme durumu merak konusu. Ziraat Bankası'ndan maaş alacak emeklilere ne kadar ödeme yapılacak? Bankanın ilan ettiği son rakamlar.

Bilindiği üzere bankalar emekli maaşları için promosyon ödemesi yaparlar. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenen maaşlar için yapılan promosyon ödemeleri için taban ödeme tutarı uygulanır. Bu ödemenin dışında bankalar talep ederlerse kendileri ek seçenekler sunarlar.

Devlet bankalarında ek promosyon ödemesine dair hamle bulunmazken özel bankalar bu alanda kampanya tutarlarını 3.000 TL'ye kadar yükselttiler. Özel bankalarda verilen rakamların artmasının ardından kamu bankalarının verdiği rakamlar merak edilir oldu.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARI ARTTI MI?

Ziraat Bankası'nın resmi sitesinden ilan edilen promosyon ödeme bilgilerinde rakamların değişmediği görülüyor. Ziraat Bankası müşterilerine 2020 yılında açıklanan rakamlar üzerinden ödeme yapıyor. Bankadan maaş alacak olan emekliler için ödenecek promosyon tutarları şöyle oldu.

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL, 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

ÖZEL BANKALARDA BU RAKAM 3000 TL'YE ULAŞTI

Özel bankalar emekli maaş promosyonu ödemeleri için 3.000 TL'ye kadar ödeme yaptıklarını ilan ettiler. Bankalar Ocak 2022 döneminde promosyon tutarlarını güncellerken Şubat ayında bu rakamlar bir kez daha güncellendi. İşte bankaların ilan ettikleri o tutarlar.

Şekerbank maaşı 2.500 TL üzerinde olanlar için 3.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

TEB müşterilerinin maaşlarını bankadan almaları durumunda 2.750 TL promosyon ödüyor.

Akbank ise emekliler için 2.500 TL'lik paket açıkladı.

Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası 2.000 TL promosyon ödeyecekler.

İş Bankası'nı tercih edecek emekliler de 2.000 TL alacaklar.

Emekli maaş müşterilerine ödenecek olan promosyon ödemelerinde 2.500 TL maaş alanlara en üst sınırdan ödeme yapılır. Son zamların ardından emekli maaşları bu seviyeye yükseltildi. Ancak hak sahipliği kapsamında ödeme alan dul ve yetimler için ise hakları ve maaşları oranında ödeme yapılır. Dul maaşı ve yetim maaşına promosyon ödemelerinde 1500 TL altı, 1500 TL ile 2500 TL arası ve 2500 TL üzeri rakamlar sınır olarak kabul edilir.

Gündem Haberleri