Ziraat Mobil Ağ Bağlantısı Kesildi, Mobile Giremiyorum, Neden Açılmıyor?

Türkiye'nin en fazla kullanılan mobil şube uygulamaları arasında yer alan Ziraat Bankası uygulaması üzerinden bazı sorunlar yaşanmaya başlandı.

Türkiye'nin en fazla kullanılan mobil şube uygulamaları arasında yer alan Ziraat Bankası uygulaması üzerinden bazı sorunlar yaşanmaya başlandı. Ziraat Bankası mobil ağ bağlantısı kesildiği hatası nedir, neden olur, Ziraat Mobile neden giremiyorum, Ziraat Mobil giriş yapamıyorum diyenler ne yapacak?

ZİRAAT MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Bugün Ziraat Mobil üzerinden bankacılık işlemlerini yapmak isteyen kişiler bir son dakika gelişmesi yaşadılar. Uygulamaya giriş yapmaya çalışan kişiler Ziraat Bankası müşteri numarası ve şifresi bilgilerini girdikten sonra Ziraat Mobil Ağ Bağlantısı Kesildi hatası ile karşı karşıya kaldılar. Ağ bağlantısı hatası vermesi nedeni ile pek çok kişi öncelikle sorunun kendi internet bağlantısı ile alakalı olduğunu sandı ancak pek çok kişinin sosyal medyada aynı hatayı aldığını duyurması ile genel bir bağlantı sorunu olduğu ortaya çıktı.



ZİRAAT MOBİLE GİRİŞ YAPAMIYORUM DİYEN KİŞİLER NE YAPACAK?

Ziraat mobile giremiyorum diyen kişilerin sayıları hızla artarken özellikle de bugun kira ödemesi, vergi ödemesi, kredi kartı ve kredi ödemesi gibi zorunlu ödeme yapacak olan kişiler mağdur oldu. Pandemi nedeni ile bankalara gitmek istemeyen kişiler sorunun bir an önce çözülmesini beklerken Ziraat Bankası tarafından ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yorum ve şikayetlere ise Ziraat Bankası Destek hesabı üzerinden yapılan açıklamada "ZiraatDestek DM’den detaylı bilgi iletmeniz durumunda size yardımcı olmak isteriz" ifadelerine yer verildi.

Sorun nedeni ile vatandaşlar bu sabahtan itibaren işlem yapamadıklarını ve ödemeleri olduğu için sistemin biran önce düzeltilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Emlak365.com

Gündem Haberleri