Zonguldak'ta İlanlar Doğalgaz Rezervine Göre Değişti! Tuna-1 Manzaralı Satılık Ev

Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğalgaz rezervi Zonguldak'ta yer alan ilanlara da yansıdı.

Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğalgaz rezervi Zonguldak'ta yer alan ilanlara da yansıdı. Kentte ev sahibi olan bir vatandaş yayımladığı ilanını Tuna-1 manzaralı olarak değiştirdi. Büyük ilgi gören ilan sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Türkiye'nin enerji alanında atmış olduğu adımlar sonrasında ilk keşfi Karadeniz'de oldu. Zonguldak açıklarında devam eden araştırmalarda Türkiye 325 milyar metreküp doğalgaz keşfi yaptı. Tüm Türkiye'nin dikkatini çeken bu keşif sonrası bölgede ilk etkileri de görüldü.



TUNA-1 MANZARALI DAİRE



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen doğalgaz rezervi, rezerve en yakın kent olan Zonguldak'ta ev ilanları da değiştirdi. Kentte evi olan bir vatandaş internet üzerinden yayımladığı satılık ev ilanında doğalgaz rezervine vurgu yaptı. Cemil Özgür adlı bir vatandaş internet sitesine koyduğu ev ilanının açıklamasına, 'Tuna-1 doğalgaz kuyusu manzaralı yabancıya satışa engel yok 4+1' yazdı.



Zonguldaklı vatandaş evi için 740 TL talep ederken açıklamasının ilanda etkili olduğunu duyurdu. Cemil Özgür ilana geri dönüşlerde geminin görülüp görülmediğine ilişkin sorular yöneltildiğini ifade ederek ilanın çok dikkat çektiğini söyledi.



Bu açıklaması ile ilana geri dönüşlerin arttığını ifade eden Cemil Özgür arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bu açıklamayı eklediğini belirtti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri