Emlak Konut Evora İzmir konut projesinde taksitle satış başladı!

Ev sahibi olmak isteyen ancak konut kredisi çekmekte zorlanan kişilere Emlak Konut Evora konut projesi için taksitle satışlar başladı...

İzmir'in muhteşem deniz manzarasını ayaklarınızın altına serecek olan Evora Konut Projesi için taksitle satışlar başladı. Emlak Konut GYO kampanyası yoğun ilgi görürken bu kampanyada İzmir satılık konut projesi arayanlar için Evora Konut Projesi'de yer aldı. Kordon'a sadece yürüme mesafesinde yer alan Alsancak'ın yükselen değerleri arasında yer alan Evora konut projesi kolay ulaşım imkanı da sunuyor.

Metro ve tramvay hattına komşu konumda yer alan Evora konut projesi 7 blok üzerinde yükseliyor. Karma konut projesi olarak üretilen projede 1+1’dan 6+1’e kadar uzanan toplam 825 daire satışa sunuluyor. Teknik Yapı, Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen proje hem konut yatırımı yapmak isteyenler hem de oturmak için ev almak isteyen kişilere hitap ediyor.

EVORA KONUT PROJESİ HANGİ AVANTAJLARI SUNUYOR?

Karma konut projesi olarak üretilen Evora Konut Projesi, Türkiye'nin son dönemde emlak sektörünün yükselen değeri olan İzmir'de yükselirken hem oturmak hem de yatırım yapmak isteyen kişilere hitap etmeyi başarıyor. Projede toplam 825 daire satışa sunulurken bu daireler için farklı ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Peşin alımlar için projede yüzde 25 indirim yapılırken isteyen kişilere ise vade farksız taksitli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Yüzde 25 peşinat ödeyen kişilere 4. ayda yüzde 25 ara ödeme, 12. ayda yüzde 25 ara ödeme ve 24. ayda yüzde 25 ara ödeme olmak üzere taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Konut Projeleri Haberleri