10.000 TL taksitle sıfır araba! Citroen AMİ almak isteyenler için bahar kampanyası

Sıfır araba markaları Mayıs ayına özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken bu duyurulardan birini de Citroen yaptı. Citroen AMİ modelinde 10 bin TL taksitle satış başladı.

Pandemi döneminde konut ve araç fiyatları büyük bir hızla yükselmiş özellikle de araç fiyatları Türkiye'de anormal bir yükseliş göstermişti. Sıfır araçlara olan yoğun ilgi artınca bekleme süresi yükselmiş, bu da vatandaşın ikinci el araç piyasasına yönelmesine neden olmuştu.

İlk olarak sıfır araç fiyatları yükselmiş, ardından 2.el araç piyasası oluşan yoğun taleple fiyatlarda yükselişi yaşamıştı. Araç sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yaşanan yükseliş nedeni ile mağduriyet yaşarken aynı dönemde taşıt kredisi faiz oranlarının da yükselişe geçmesi ile talepte düşüş yaşanmıştı. Düşen talebe rağmen fiyatlar halen yüksek seviyelerde yer alırken Citroen AMİ modeli ile piyasaya farklı bir seçenek sundu.

CİTROEN AMİ MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ! EN UCUZ SIFIR ARAÇ KAÇ TL?

Araba fiyatları rekor üzerine rekor kırarak 1 milyon TL barajını aşarken ucuz araba sahibi olmak istiyorum diyenlerin imdadına Citroen yetişti. Citroen My Ami modelini Mayıs ayına özel olarak 439 bin TL'den satışa sunarken 31 Mayıs 2024 tarihine kadar bu model için kredi desteği sağlayacağını duyurdu.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için 120 bin TL kredi desteği faizsiz olarak sağlanacak. Aylık 10 bin TL taksitle 12 ay vadeli olarak ödenecek olan kredi paketi için başvurular Citroen yetkili satış bayileri üzerinden yapılabilecek. Başvurusu onaylanan kişiler 319 bin lirayı nakit ödeyecek ve kalan tutar için 12 ay vadeli 10 bin TL kredi çekerek ödemelerini tamamlayacaklar.

Otomobil Haberleri