130.000 TL indirimli SUV Citroen C3 Aircross satışları başladı!

Citroen firması tarafından araç fiyatlarında katmerli indirim yapıldığı açıklandı. Citroen C3 Aircross SUV kaç TL oldu?

Otomobil satın almaya karar verenleri ikna etmek isteyen otomobil firmaları artık iyice gaza basmaya başladılar. Sıfır kilometre otomobillerin satışları azalınca firmalar bu satışları artırabilmek için her yolu denemeye başladılar. Araba kampanyaları ile müşterilere bazı imkanlar sağlayan firmaların yaptıkları net indirimler özellikle dikkat çekiyor. Citroen firması da Citroen C3 Aircross SUV model araç için indirimli fiyat listesi açıkladı.

OTOMOBİL FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Otomobilde fiyat düşüşü pek Türkiye’de son yıllarda denk gelinen bir gelişme değildi. Firmalar döviz kurları üzerinden maliyet hesaplamalarını yapıyor ve araçların fiyatları her ay düzenli olarak zamlanıyordu. Ancak artık piyasa tamamen değişti. Sıfır kilometre otomobillere olan talepler azaldı. Bu talepleri artırabilmenin yolu ise araba kampanyalarında bulundu.

İNDİRİMLİ FİYATLAR AÇIKLANDI!

Türkiye’de faaliyet gösteren otomobil firmalarından olan Citroen açıkladığı araba kampanyası ile beraber Citroen C3 Aircross SUV model araç için çok kayda değer kampanya indirimleri yaptı. Bu indirimleri değerlendirerek 2024 model sıfır kilometre Citroen C3 Aircross SUV satın alanlar kazançlı çıkıyorlar.

Citroen C3 Aircross SUV için Türkiye piyasasında iki farklı versiyon bulunuyor. Citroen C3 Aircross SUV için Feel Bold donanımda fiyat 1.259.000 TL olarak açıklanırken kampanya indirimi ile bu fiyat 1.149.000 TL’ye düşüyor. Böylece müşteriler net 110.000 TL tutarında indirim elde etmiş oluyorlar.

Citroen C3 Aircross SUV için bir diğer donanım ise Shine Çift Renk oluyor. Bu araç için de firma 1.389.000 TL tutarında fiyat açıkladı. Kampanya indirimi ile bu fiyatın 1.259.000 TL’ye düştüğü görülüyor. Bu şekilde de müşterilerin yararlanmış oldukları net indirim tutarı 130.000 TL oluyor. Bu versiyon Citroen C3 Aircross SUV satın alanlar da oldukça kazançlı çıkıyorlar.

Öte yandan açıklanan fiyatların ay sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Otomobil Haberleri