2024 modeli Fiat Linea satışa çıkıyor

Türkiye'de otomotiv sektörü gelişmeye devam ederken yeni araçlar da pazara dahil olmaya devam ediyor. Otomotiv sektöründe yeni araçların dahil olması ile beraber son olarak Fiat'ın Linea modelinin satışa çıkacağı ifade edildi.

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları gündemde yer almaya devam ediyor. Otomobil pazarı kendini yenilemeye devam ederken son olarak pazara yeni bir modelin daha gireceği ifade edildi. Türkiye’de en çok otomobil satan markaları arasında yer alan Fiat, sedan segmentinde Linea'nın yeni versiyonuyla otomobil almak isteyenlerin radarına girdi.

2024 Linea, Türkiye’de makyaj operasyonundan geçerek satışa sunulacak. Fiat Yeni Linea’nın piyasaya girmesiyle birlikte altı renk seçeneğiyle satışa sunulacağı ifade edildi.

2024 FİAT LİNEA FİYATI NE KADAR OLACAK?

Fiat, Linea'nın 2024 fiyatı henüz netleşmedi. Ancak iddialara göre, Fiat Linea’nın fiyatının bir milyonun altında olacağı ifade edilirken bu fiyat ile Linea’nın daha erişilebilir olup, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmesinin amaçlandığı belirtildi.

Uygun fiyatı ve özgün tasarımıyla dikkat çeken yeni Linea, Türkiye’nin sedan segmentinde en çok satan otomobiller arasında yer almayı hedeflerken modele ilişkin henüz net bilgiler bulunmuyor. Makyajlı modelin 2024 yılı bitmeden ülkemiz pazarına girerek satışa sunulması bekleniyor. Fiat, rağbet gören Egea modelinin ardından Linea ile de pazarda adından söz ettirmek istiyor olacak.

Otomobil Haberleri