Yeni Citroen My Ami Peps 409 bin TL'ye satışa çıktı!

Sıfır araç almak isteyen kişiler için Temmuz ayı kampanyaları tüm hızı ile başlarken bunlardan birini de Citroen düzenledi. En ucuz sıfır araç 409 bin TL'ye satışa çıktı!

Taşıt kredisi faiz oranları ve sıfır araç fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın cebini yakmaya devam ederken araçlara olan talepte düşmüştü. Arz talep dengesi bu sefer ters yönde bozulurken düşen talep araç fiyatlarını da aşağıya çekmişti. Sıfır araç markaları peş peşe yeni kampanyalarını açıklarken bu kampanyalardan birini de Citroen duyurdu.

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ SIFIR ARACI FAİZSİZ TAŞIT KREDİSİ PAKETİNDE TAKSİTLE SATIŞA ÇIKTI!

Citroen Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası olarak lanse ettiği aracını taksitle satışa çıkardı. Temmuz ayına özel olarak düzenlenen kampanyada aracın satış fiyatı Citroen AMİ paketinde 399 bin TL ve Citroen Yeni My Ami Peps paketinde ise 409 bin TL olarak duyuruldu. 4 saatte şarj edilen elektrikli aracı satın alan kişiler talep etmeleri durumunda 120 bin TL'ye kadar taşıt kredisini 12 ay sıfır faizle çekebilecekler.

Yüzde 100 elektrikli olarak üretilen Citroen Ami 75 KM menzil alanına sahip bulunuyor. Saatte 45 km hıza ulaşabilen araç sıfırdan 45 km hıza ise 10 saniyede çıkıyor. Araç 4 saatte tamamen şarj edilebilirken maksimum taşıma kapasitesi ise 710 kg olarak belirlenmiş durumda.

Otomobil Haberleri