Apple, akıllı gözlüğü üzerinde çalışmayı sürdürüyor

Apple, artırılmış gerçeklik gözlüğü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı gözlüğün 2026 veya 2027 yılında piyasaya sürebileceği belirtiliyor.

Teknolojinin ilerlemesiyle ortaya çıkan akıllı gözlükler, vatandaşların ilgi odağı oldu ve çok konuşulur hale geldi. Apple, akıllı gözlüğü üzerindeki çalışmalarına devam ediyor ancak ürünün çıkış tarihi için bir süre daha gerekiyor.

Apple, “artırılmış gerçeklik” gözlüğü üzerinde çalışmalarını sürdürürken, gözlüğün çıkmasını bekleyen vatandaşlar ise hayal kırıklığına uğradı. Akıllı gözlüğün tahmin edilenden daha uzun sürede piyasaya çıkması öngörülüyor.

Apple Glass, geçen yıl bazı teknik problemler nedeniyle süresiz iptal edilmesi haberleriyle çok konuşulmuştu. Güncel bilgilere göre Apple, akıllı gözlüğü üzerindeki çalışmalarını durdurmadı ve çalışmalar devam ediyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi merak ediliyor. Firmanın akıllı gözlüğünü en erken 2026 veya 2027 yılında piyasaya sürebileceği öngörülüyor.

ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ NEDİR?

Giyilebilir bir teknoloji olan artırılmış gerçeklik gözlüğün ne olduğu merak ediliyor. Artırılmış gerçeklik, dijital içeriği gerçek dünyanın üzerine yerleştirir.

Teknolojinin gittikçe bu kadar gelişmesi ise bazı insanları korkutuyor. Bazı insanlar ise teknolojinin gücü karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını belirtiyor. Gözlüğün bu boyutlara ulaşması büyük ilgi çekiyor.

Teknoloji Haberleri