Epic Games bu haftanın bedava oyunlarını açıkladı

Oyun dünyasının en önemli isimleri arasında olan Epic Games yine yaptı yapacağını! Aktarılan son habere göre Epic Games bu hafta 2 oyunu birden ücretsiz verecek. Ürünün piyasa değerini duyan şoke olacak!

Epic Games, oyuncularını sevindirmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre bu hafta 2 oyun birden kullanıcıların kullanımına açılacak. Oyunların o tarihe kadar kütüphaneye ücretsiz olarak eklenebileceği belirtildi.

Oyuncular için birbirinden farklı oyunları her hafta ücretsiz olarak vermeye devam eden Epic Games, bu haftanın 2 ücretsiz oyununu açıkladı. Aktarılan habere göre bu hafta Idle Champions of the Forgetten Realms ve Redout 2 kullanıcılar için ücretsiz olarak sunulacak. Belirlenen tarihe kadar oyunu kütüphanesine ekleyenler oyunu istedikleri zaman ücretsiz olarak kullanabilecek.

EPİC GAMES ÜCRESTİZ OYUNLAR NASIL ALINACAK?

Piyasda değerinin bin TL’nin üzerinde olduğu bazı oyunlar Epic Games tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Epic Games Store üzerinden o haftanın ücretsiz olarak verilen oyunlarını kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey siteye giriş yapmak. Daha sonra kütüphanenize eklenmek istediğiniz oyunlara tıklayarak yükle seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

Epic Games oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek istiyorsanız, bu noktada hesabınızla giriş yapmanız gerektiğinin altını çizmemiz gerekiyor.

20 HAZİRAN SON TARİH

Aktarılan haberin detaylarına göre Epic Games, her hafta belirlenen oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Bu hafta verilen Redeout 2 oyununu ücretsiz bir şekilde 20 Haziran 19.00’a kadar indirebilir, kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games ücretsiz oyunlarını incelemek için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu hafta 2 oyunu birden ücretsiz olarak veren Epic Games’in önümüzdeki hafta hangi oyunları vereceği henüz belli değil. Epic Games her hafta özellikle savaş konulu pek çok oyunu ücretsiz olarak veriyor.

Teknoloji Haberleri