TikTok'tan para kazanmak isteyenlere yeni yöntem açıklandı! Davet eden kazanacak

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan TikTok yeni bir para kazanma yolunu daha kullanımına açmaya hazırlanıyor.

Pek çok ülkede kullanımı tartışmalara neden olan ve yasaklanması gündeme gelen TikTok kullanıcılara yönelik olarak yeni para kazanma yöntemini açıkladı. TikTok tarafından hayata geçirilecek olan davet etme özelliği sayesinde kullanıcılar nakit para ve puan kazanabilecekler.

TikTok bu sayede kullanıcı sayısını arttırmayı hedeflerken son dönemde gerileyen kullanıcı sayısını yeniden yukarıya çekmeye hazırlanıyor. Kullanıcılar yeni özellik devreye girdiği anda arkadaşlarını uygulamaya davet edebilecekler. Uygulamaya giren her kullanıcı davet ettiği ve bu daveti kabul eden arkadaşı için ister nakit para isterse de puan kazanabilecekler.

TİKTOK'TAN NASIL PARA KAZANILIR?

Son dönemde Türkiye'de TikTok kullanan kişi sayısında rekor artış yaşanırken insanların para kazanmak için yapmış oldukları tepkilere neden olmuştu. Pek çok ülkede güvenlik sorunu olarak gösterilen ve kapatılması istenen TikTok yeni bir uygulamayı devreye almaya hazırlanıyor. TikTok kullanıcı sayısını arttıracak yeni uygulama sayesinde mevcut kullanıcıların da uygulamada kalma sürelerini arttıracak.

Uygulamaya davet ettikleri kişiler üzerinden puan kazanacak olan kişiler bu puanları harcamak için daha fazla sürede uygulamada kalacaklar. Yeni gelen kişiler de puan kazanmak için yeni kişileri davet edecekler ve uygulamada üye sayısı bu sayede hızla yükselecek.

Teknoloji Haberleri