Whatsapp'da yeni dönem: mesajlaşırken artık bunu da yapabileceksiniz

Uzun yıllardır hayatımızda olan ve mesaj gönderme denilince akla ilk gelen uygulamalardan olan Whatsapp bir süre önce META'ya satılmıştı. Bu nedenle Facebook, Instagram ve Whatsapp arasındaki benzerliğe bir yenisinin bekleneceği öğrenildi.

İlk zamanlar internet üzerinden kullanıcılar arasında kısa mesaj gönderilmesini sağlayan Whatsap zaman içinde bir çok özellikle daha kullanışlı hale gelmişti. Mesajlaşmadan çok yönlü iletişim kurmaya evrilen uygulamaya sık sık yeni özellikler eklenmeye devam ediliyor.

Aynı çatı altında bulunduğu uygulamaların popüler özelliklerinin kendisine geklenmesi ile de gündeme gelen Whatsapp'a ile ilgili bir gelişme daha yaşandı.

MESAJLARI BU ŞEKİLDE BEĞENEBİLECEKSİNİZ

Edilen bilgiye göre İnstagram'ın gönderi beğenirken yapılan çift tıklama özelliği artık Whatsapp'da da olacak. Şu ana kadar mesajlara emojiler ile tepkisini bırakan kullanıcılar bundan böyle iki kere tıklama ile mesajı beğenebilecek.

Basit bir özellik gibi görünen bu seçeneğin kullanıcılar tarafından hızlı bir şekilde benimsenmesi bekleniyor. Meta'nın sahibi olan bu 3 uygulama milyarlarca insanın cep telefonlarında bulunuyor. Durum paylaşma gibi bir çok özelliği bu 3 uygulamada da gören insanlar beğendikleri özellikleri çabuk benimsiyor.

WHATSAPP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Online mesajlaşma uygulaması alanında zirvede yer alan Whatsapp bu yönü ile bir benzerlik daha kazanmış oldu. Bir çok ülkede Whatsapp, alanında ilk sırada yer alıyor.

Teknoloji Haberleri