10 Fırsat Konut Projesi! TOKİ Ucuz Satış İlanları İle 15 Bin TL Peşinat, 422 Lira Taksitle Ev Sahibi Olma İmkanı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 2021 yılında da ucuz konut satış ilanları ile dar gelirli vatandaşları düşük peşinatlarla kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunmaya devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 2021 yılında da ucuz konut satış ilanları ile dar gelirli vatandaşları düşük peşinatlarla kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunmaya devam ediyor. Asgari ücretli çalışanlar, emekliler, engelliler ve dar gelirli vatandaşlar için çok sayıda ilde 15 bin lira peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte, Ocak ayı TOKİ konut projeleri ilanları!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine dahil edilen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ dar gelirli vatandaşlar için ucuz konut projeleri üretmeye tüm hızı ile devam ediyor. 2021 yılı için 100 bin sosyal konut projesi başvuru tarihi büyük bir merakla beklenirken TOKİ bir yandan da Türkiye Geneli Açık Satış Listesi üzerinden başvuruların devam ettiği konut projelerini duyurmayı sürdürüyor.



Yayımlanan son satış listesi programı ile aralarında Ankara, Çorum, Denizli, Karabük, Kırıkkale ve Niğde'nin yer aldığı çok sayıda ilde yer alan 10 konut projesi için başvuru süreci devam ediyor.



TOKİ TÜRKİYE GENELİ AÇIK SATIŞ LİSTESİ OCAK 2021



ANKARA MAMAK ALTIAĞAÇ-KARAAĞAÇ MAH.KENTSEL DÖN. PROJESİ 2. ETAP 1186 ADET KONUT PROJESİ 130 ADET KONUT



ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAH. 2. ETAP 1312 KONUT PROJESİ ALT GELİR GRUBU 5 ADET KONUT



ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAH. 2. ETAP 1312 KONUT ORTA GELİR GRUBU 16 ADET KONUT



ÇORUM İLİ, DODURGA İLÇESİ, ESENTEPE MAHALLESİ 2. ETAP 158 ADET KONUT, 1 DÜKKANLI TİCARET PROJESİ 12 ADET KONUT



DENİZLİ İLİ ÇARDAK İLÇESİ SARAY MAHALLESİ 187 ADET KONUT, 1 ADET 5 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ VE 1 ADET CAMİ PROJESİ 16 ADET KONUT



DENİZLİ İLİ, ÇAL İLÇESİ, YUKARISEYİT MAHALLESİ 3.ETAP 354 ADET KONUT , 2 ADET TİCARET MERKEZİ PROJESİ 21 ADET KONUT



KARABÜK İLİ, MERKEZ İLÇESİ, BELEN MAHALLESİ 1144 ADET KONUT PROJESİ 249 ADET KONUT



KIRIKKALE MERKEZ YUVA MAHALLESİ 927 KONUT PROJESİ ALT GELİR GRUBU 463 ADET KONUT



KIRIKKALE MERKEZ YUVA MAHALLESİ 927 KONUT PROJESİ ORTA GELİR GRUBU 27 ADET ADET KONUT



NİĞDE İLİ ULUKIŞLA İLÇESİ KILAN MAHALLESİ 105 ADET TARIMKÖY KONUTU VE 1 ADET 2 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT







15 BİN TL PEŞİNATLA SIFIR EV SATIN ALMA İMKANI!



Şu anda açık satış yöntemi ile satışta bulunan 10 konut projesi arasında en düşük fiyatla satılan Çorum Dodurga Esentepe Mahallesi konut projesi olarak öne çıkarken bu proje kapsamında en düşük konut peşinatı 15 bin 207 TL olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı ise 422 TL olarak belirlendi.





Konutlardan satın almak isteyen kişiler 31 Mart 2021 tarihine kadar Ziraat Bankası Çorum şubesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Konutlar çekilişsiz kurasız, başvuru önceliğine göre satılacak.



TOKİ'DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR, KONUT NEREDEN SATIN ALINIR?



TOKİ konut projeleri için duyurular TOKİ GOV TR internet sitesi üzeinden ilan edilmekte olup her ilanda konutlar için başvuru tarihi, başvuru koşulları, peşinat tutarı ve aylık taksit tutarları ilan edilmektedir. Yine her ilanda belirtilmek üzere Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri üzerinden yapılmaktadır.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri