18 21 Nisan satılık TOKİ konutları! İl listesine, ödeme tablosuna göz atın aidat parasına ev sahibi olma şansı

18 Nisan Pazartesi ile 21 Nisan Perşembe günleri arasında başvuruları alınacak TOKİ Projeleri. Hangi şehirlerde, kaç TL taksitle ve peşinatla konut satışı yapılacak? Tüm listeye göz altın.

Emlak365.com - TOKİ Başkanlığı'nın konut satış listesi haftasonu itibariyle yenilendi. Cuma günü 3 konut projesi için başvuru ekranı kapanırken önümüzdeki Pazartesi günü ile Perşembe günleri arasında bazı konut projeleri için başvurular alınmaya devam edecek. TOKİ'den ev almak isteyenler için yeni listeler ve aylık ödeme olanları yazımızda.

TOKİ'DEN SATILIK DAİRELER 15 21 NİSAN GÜNCEL LİSTE

TOKİ'NİN güncel konut satış listesinde sadece 2 şehir kaldı. Geçtiğimiz hafta toplam 5 şehir başvuru alınırken 3 şehrin başvuru ekranı cuma günü akşam kapandı. İzmir, Karaman ve Kilis için sona eren başvuruların ardından Bursa ve Kilis Polateli İlçesi için başvuru ekranı açık. Önümüzdeki hafta içinde sona erecek iki projden ev almak isteyenlere çok uygun fiyat avantajlarıyla ev alma şansı verilece.

BURSA'DAN KONUT ALMAK İSTEYENLER İÇİN

Kentte ev alma planı olanlar için yapılan basın açıklamasında "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mah. 805 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi kapsamında üretilecek 88 adet konut satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama kapsamında 70 adet 2+1, 18 adet ise 3+1 konut satılacağı açıklandı. 19 Nisan tarihine kadar ise başvurular devam edecek. Konutlar için ödeme planları ise 1449 TL taksitle yapılacak.

KİLİS'TEN KONUT ALMAK İSTEYENLER İÇİN

Listede yer alan diğer konut projesi olan Kilis Polateli'nde ev almak isteyenlere yönelik duyuruda "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından KİLİS İLİ, POLATELİ İLÇESİ 94 ADET KONUT, 1 ADET 2 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ PROJESİ kapsamında stok 47 adet konut KURA Yöntemi ile satışa sunulacaktır" açıklaması yer aldı. Bu konut projesi için başvuru ekranı ise 22 Nisan tarihinde sona erecek. Ödeme planları ise 1373 TL'den başlıyor.

BANKAYA GİDEREK BAŞVURU YAPMANIZA GEREK

TOKİ'nin bu iki konut projesinden ev almak isteyenler Ziraat Bankası yada Halk Bankası'nın o kente yer alan tüm şubelerinen başvurularını yapabilir, ön başvuru sonrası ise başvuru ücretini ödeyerek tüm işlemleri tamamlayabilirler. Bu yöntem dışında ise e-Devlet sistemi üzerinden ön başvuru yapılabilir daha sonra online olarak başvuru ücreti de ödenebilir.

TOKİ Haberleri