43 İlde Satışlar Başladı! TOKİ Hemen Teslim Edecek: 60 Bin Liraya İşyeri, 105 Bin Liraya 2+1 Sıfır Daire, Arsa İhalesi

TOKİ konut satış ihalesi ve arsa satış duyuruları yayımlandı. Hemen teslim olarak satılan sıfır konutlar ve yatırımlık arsa fırsatları ile dükkan, işyeri satışları da düşük fiyatları ile dikkat çekti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesine dahil edildikten sonra sosyal konut projelerine ağırlık veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ yeni satış duyurularını yayımladı. 2022 yılına son derece hızlı bir giriş yapan TOKİ Türkiye Geneli Satış Fiyatı Listesi yanı sıra yeni ihale ilanlarını da duyurdu.

TOKİ yapmış olduğu yeni duyurusunda aralarında İstanbul, Şanlıurfa ve Kocaeli'nin yer aldığı 3 ilde arsa satışı yapacağını ilan ederken 40 ilde ise konut ve dükkan, işyeri satışı yapılacağını ilan etti. Hemen teslim seçeneği ile satılan TOKİ konut fiyatları 105 bin liradan başlarken işyeri satış fiyatları ise 60 bin liradan başlıyor.

TOKİ KONUT SATIŞ İHALESİ İLANI YAYIMLANDI: KONUT SATIŞI YAPILAN 40 İL HANGİSİ?

TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan resmi ilana göre TOKİ 40 ilde konut ve işyeri satışı yapılacağını duyurdu. Konut satışı yapılan iller Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olarak açıklandı.

TOKİ konut fiyatı en düşük 105 Bin TL olarak belirlenirken işyeri satışı yapılan iller ise Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Niğde, Trabzon, Siirt, Osmaniye ve Zonguldak olarak duyuruldu.

İşyeri satış fiyatı ise en düşük 60 bin TL olarak ilan edildi. İşyeri teslimlerinin bazıları için 12 ay süre belirlenirken bazıları ise hemen teslim seçeneği ile satışa sunuldu. Konut ve işyeri TOKİ ihalesi konutlar için 16 Şubat 2022 Çarşamba günü, iş yerleri için 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 10.30'da açık artırma yöntemi ile yapılacak.

TOKİ ARSA SATIŞI: MÜZAYEDE NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa’da konut, ticaret, sanayi tesisi alanı, bakım akaryakıt servis istasyon alanı, konaklama tesisi alanı, , park, dini tesis, otopark, rekreasyon alanı niteliğindeki 49 arsa satışa çıkarıldı. 08 Şubat 2022 Salı günü saat 10.30’da TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak olan ihalede arsalar alıcılarına arayacak.

TOKİ Haberleri