Aylık Geliri 6 Bin 500 Lirayı Aşmayanlara Devletten 240 Ay 388 TL Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ aylık geliri 6 bin 500 lirayı aşmayan dar ve orta gelirli aileler için banka kredisiz, kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sundu. TOKİ alt gelir grubu ucuz konut projeleri asgari ücretli çalışanlar, emekliler ve dar gelirli aileler için başvuru işlemlerine açıldı. Detaylar haberimizde!

TOKİ alt gelir grubu ailelere yönelik yeni konut projeleri listesini yayımladı .Haziran ayı sonu itibari ile başvuru tarihi dolacak olan çok sayıda konut projesinde alt gelir grubu aileler için konut kredisiz, taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu. Türkiye'nin farklı çok sayıda ilinde yer alan projelerde en düşük konut peşinatı 13 bin lira ve en düşük aylık taksit tutarı da 388 lira olarak belirlendi.

TOKİ ALT GELİR GRUBU TÜRKİYE GENELİ AÇIK SATIŞ LİSTESİ HAZİRAN 2021 YAYIMLANDI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ alt gelir grubu konut projesi başvruları için Haziran ayı listesi yayımlandı. Yayımlanan listede aralarında Balıkesir, Bolu, Bitlis, Burdur, Giresun, Kırıkkale, Kırşehir, Niğde ve Van'ın da yer aldığı çok sayıda ilde satış ilanı yayımlandı.

Yayımlanan listede yer alan illerde yaşayana kişilere 240 aya kadar vadeli olarak konut kredisiz taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu.

TOKİ Giresun Güce İlçesi 2. etap konut projesi kapsamında satışa sunulan konutlar için düşük konut peşinatı tutarı 13 bin 999 lira olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı ise 388 lira olarak belirlendi. TOKİ alt gelir grubu konut projesi başvuru şartları olarak ise;

Türk Vatandaşı olmak, 25 yaşını doldurmuş olmak, başvuru yapılacak olan illerde en az 1 senedir ikamet ediyor olmak, aylık hane halkı geliri en faz a6 bin 500 lira olması ve ilk kez ev sahibi olma şartları bulunuyor.

TOKİ Haberleri