Bakan Varank TOKİ'nin Yeni Hedefini Açıkladı! 2023'te Herkesi Ev Sahibi Yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 81 ildeki projeleriyle adından söz ettirmeye devam ederken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank TOKİ'nin 2023 hedefini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, uzun yıllardır alt gelir grubundaki vatandaşların ev sahibi olabilmesi için her ilde ucuz ev projeleri üretiyor. TOKİ'nin projeleri devam ederken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2002 yılından beri 81 ilde toplam 837 bin konut inşa ettiklerini, 2023 yılında konut sayısında rekor sayı hedeflediklerini açıkladı.

TOKİ'NİN 2023 HEDEFİ İLE HERKES EV SAHİBİ OLACAK!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı TOKİ anahtar teslim töreninde çeşitli açıklamalarda bulundu. 2002 yılından bu yana hizmet veren TOKİ'nin her kesimden vatandaşı ev sahibi yaptığına dikkat çeken Varank, sırf son bir hafta içerisinde Amasya, Çorum, Uşak ve Kahramanmaraş illerinde birçok projenin açılışını yaptıklarını belirtti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) vatandaşlara daha kaliteli ve güvenli yaşam alanları sunmak üzere yoğun tempoda çalıştığını söyleyen Varank, TOKİ'nin 2002 yılından bu yana 81 ilde toplam 837 bin konut inşa ettiğini, 2023 yılında ise inşa edilen konut sayısının 1 milyon 200 bine çıkacağını vatandaşlara duyurdu.

Türkiye vatandaşlarının hak ettikleri bir yaşamı yaşamaları için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekerek, son 20 yılda hayata geçirdikleri birçok projeyi daha da çeşitlendirerek vatandaşın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Toplu konut açılışında açıklamalarda bulunarak 2023 hedeflerini açıklayan Varank, bazı hak sahiplerine evlerin anahtarlarının bulunduğu duvar saati hediye ederek, evlerden birini gezdi ve konutlar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Haberleri