Bir Şehre Daha Kurasız Konut Müjdesi! Kiradan Daha Ucuz Taksitlerle 2+1, 3+1 Daireler

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya'da yer alan konut projesinden konut satışı gerçekleştireceğini bildirdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya'da yer alan konut projesinden konut satışı gerçekleştireceğini bildirdi. TOKİ Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, toplam 26 konut satışı olacağı ve müşterilerin 180 ay vadeli ödeme planları ile bu evleri alabileceği bildirildi.

Açık konut satışları vatandaşlar tarafından yakından takip edilen duyurulardan. TOKİ Başkanlığı'nın şehir şehir yayımladığı bu duyurular ile ev almayı planlayanlar taksitle kira öder gibi ev sahibi olabiliyorlar. 2021 yılı için daha önce 4 şehir için duyuru yayımlayan TOKİ yeni duyurusunu Amasya için yayımladı.



AMASYA'DA 26 ADET 2+1, 3+1 KONUT SATIŞI



Kurum yapılacak satışlara dair yayımladığı duyurusunda satışı yapılacak konutlara dair bilgi verdi.



Buna göre ev satışı yapılacak olan proje adına TOKİ "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, “Amasya İli, Hamamözü İlçesi, Hamamözü Mahallesi 106 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan konutların satılacağını" ilan etti.



Satışı Yapılacak Konutlar ve Özellikleri



*Alt Gelir Konut Grubu (2+1) Tipi 14 adet: brüt 76,50 m² ile 79,35 m² büyüklüğünde.



* Orta Gelir Konut Grubu (3+1) Tipi 12 adet: brüt 112,93 m² ile 115,98 m² büyüklüğünde.



ÖDEME PLANI



TOKİ Başkanlığı satışı yapılacak konutların nasıl ödeneceğine ilişkin planlamayı da duyurdu.



Amasya, Hamamözü Toplu Konut Projesinden alt gelir grubu kapsamında 2+1 daire alacaklar, ödemelerini yüzde 12 ile yüzde 20 peşinat ödemesi ve 180 ile 240 ay vade ile yapabilecekler. Kurumun satışa çıkardığı 12 adet orta gelir grubu konut projesinden ev alacaklar ise yüzde 10 ve yüzde 20 peşinat ile 120 ay ve 180 ay vade ile konut alabilecekler.



Başvuru işlemleri Ziraat Bankası üzerinden tamamlanacak.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri