Duymayan Kalmasın Diye Üst Üste İlan Etti! Aylık Aidat Parasına TOKİ'den Satılık Daireler 12-17 Ekim Konut Satış İlanlar

TOKİ Başkanlığı 12 Ekim 17 Ekim daire satış listelerini yayımladı. Evi olmayanlara satılacak konutlar için fiyatların aylık 525 TL, 580 TL taksit belirledi. Fırsatı kaçırmak istemeyenlere o liste..

Daha önce TOKİ'den hiç ev almamış olan vatandaşlar için kurum Ekim ayının ikinci haftasına dair duyuruları sitesinden ilan etti. Kuralı konut satışları için başvuru toplayan kurum, e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek başvuruların ardından satışlar için isim belirleyecek. İşte 11 Ekim 17 Ekim TOKİ konutlarına dair o liste.

TOKİ KURA İLE SATACAK GEÇ KALMAYIN

TOKİ Başkanlığı'nın güncel konut satış duyurularına bakıldığında kurumun 7 farklı konut projesinden konut satışı yapılacağı açıklandı. Satış listesinde yer alan projelerden bazılarında çok sayıda konutun listede olduğu bildirilirken en fazla konut satışı olacak şehir İzmir oldu. Bunun dışında Şanlıurfa ve Afyon ile Muş'ta da 200'den fazla konut satış listesinde olacak. En az konut satışı ise Konya Hadım İlçesinde olacak. Bu projeden konut 7 daire satışı gerçekleştirecek.

Hangi Şehirde Kaç Konut Satılacak?

TOKİ kuralı konut satışı ile Afyon'da 253 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile Elazığ'da 60 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile İzmir'de 282 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile Kilis'te 94 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile Konya'da 7 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile Muş'ta 258 daire satacak.

TOKİ kuralı konut satışı ile Şanlıurfa'da 265 daire satacak.

ÖDEME PLANLARI 525 TL'DEN BAŞLIYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın konut satış duyuruları ile ev almak isteyenler için ödeme planı peşin ödeme yada bir miktar peşinat ödemesi geri kalan borcun taksitle ödenmesi şeklinde oluşturuluyor.

Kurumun güncel ödeme planlarına bakıldığında en düşük taksit ödemeleri 525 TL'den başlarken listeler arasında aylık 820 TL, 975 ve 1000 TL üzeri taksit olanakları var.

BAZI ŞEHİRLER İÇİN ÖDEME PLANLARI

Kendi evinin olması için TOKİ'ye başvuru yapacak olan vatandaşlar için ödeme planlarını şehir şehir paylaştık. Başvuru yapacak vatandaşlar ödeme planları esasına göre bütçelerini ayarlayabilir ve başvurularını yapabilirler.

Elazığ'da Ev Almak İsteyenler

Muş'ta Ev Almak İsteyenler

Konya'da Ev Almak İsteyenler

Şanlıurfa'da Ev Almak İsteyenler

İzmir'de Ev Almak İsteyenler

EV ALMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Kuralı konut satış işlemleri için adını listeye yazdırmak isteyenler, kura tarihine kadar başvurularını yapacaklar. Tabloda yer alan kura tarihleri öncesinde istekliler e-Devlet sistemine giriş yapacaklar. TOKİ hizmetleri üzerinden kuralı konut satışları için başvuru yapacak olan vatandaşlar ön başvurularını e-Devlet'ten tamamlayacaklar. Ön başvuruların kabul edilmesi için Ziraat Bankası yada Halkbank şubelerine başvuru ücretlerinin yatırılması gerek. En sonunda ise kurada ismi çıkanlar konutlar almaya hak kazanacaklar.

TOKİ Haberleri