Elazığ Bizmişen TOKİ Kura Sonuçları 2022! TOKİ Elazığ Aşağı Holpenk Kura Çekilişi 2+1 3+1 İsim Listesi

TOKİ Elazığ Aşağı Holpenk mahallesi kura sonuçları belli oluyor. 1194 konutun yer aldığı proje için noter huzurunda konut belirleme kurası gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Elazığ Merkez'de inşa edilen 1194 adet konut için bugün konut belirleme kurasını gerçekleştiriyor.

TOKİ ELAZIĞ MERKEZ KURA SONUÇLARI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Elazığ Merkez ilçesi Aşağı Holpenk Mahallesinde konut inşa etti. Talep projesi olarak tasarlanan konut projesinde Aşağı Holpenk Mahallesi 3. Etap'ta 587 konut, Aşağı Holpenk Mahallesi 4. Etap'ta 577 konut, Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi 2. Etap 2. bölümde de 30 konut olmak üzere toplamda 1194 adet konut için kura çekimi yapıyor.

Toki Elazığ Merkez konut projesi ile 1.194 konut için gerçekleştirilecek konut belirleme kurası İdare tarafından noter huzurunda yapılacak. Pandemi nedeniyle salona izleyici kabul edilmezken, adaylar kura çekimini TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) canlı yayın ile takip edebilecekler.

TOKİ ELAZIĞ AŞAĞI HOLPENK 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ!

Toki Elazığ Aşağı Holpenk mahallesi konutları için kura çekiminin gerçekleştirilmesinin ardından kurada ismi çıkanların listesi TOKİ GOV TR üzerinden erişime açılacak. Kura sonuçlarını sorgulamak isteyenler yine TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden Satış ve Duyurular bölümünü altında yer alan ' Kura Sonuç Sorgulama ' butonuna tıklayarak TC kimlik numaralarını girdiklerinde ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

Kurada ismi çıkan kişiler, 01- Mart 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayarak konutlarına kavuşabilecekler.

TOKİ Elazığ Merkez kura sonuçları açıklandığında haberimizde ekleyeceğiz.

TOKİ Haberleri