Giresun Güce TOKİ Evleri Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Giresun Güce evleri projesinde satışa sunulan 47 adet konut için hak sahipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. TOKİ Giresun Güce konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi ile 2+1 ve 3+1 hak sahipleri!

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin yakından takip ettikleri TOKİ konut projeleri için bir yandan yeni satış duyuruları yayımlanırken bir yandan da başvuru süreci tamamlanan projeler için hak sahiplerini belirlemek üzere kura çekilişleri yapılıyor.

Bu projelerden biri de TOKİ Giresun Güce konut projesi olarak öne çıktı. Giresun Güce toplu konut projesi 2. etap kura çekimi noter huzurunda canlı yayında yapıldı. Ankara 15. noteri huzurunda yapılan kura çekiminde satışa sunulan 19 adet alt gelir grubu 2+1 konut ve 28 adet orta gelir grubu 3+1 konut için ev sahibi olmaya hak kazanan kişiler belirlenmiş oldu.

13 BİN TL PEŞİNAT, AYLIK 388 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI SUNULDU!

Proje kapsamında 2+1 proje tipinde 19 adet alt gelir grubu ucuz konut satışa sunulurken orta gelir grubunda ise 28 adet 3+1 konut satışa sunuldu. Satışa sunulan 2+1 alt gelir grubu 19 adet konut için 27 kişi başvuruda bulunurken adı çıkmayan kişiler otomatik olarak yedek talihli listesinde yer alacak. Satışa sunulan 28 adet 3+1 orta gelir grubu konut için ise 34 kişi başvuruda bulunurken adı çıkmayan 6 kişi yine otomatik olarak yedek talihli listesinde yer alacak.

Kura çekilişinde adı çıkan kişiler 13 bin lira peşinat ve 388 liradan başlayan rakamlarla ev sahibi olma imkanı elde ederken kurada adı çıkmayan kişilere yatırmış oldukları TOKİ başvuru parası 25 Mayıs 2021 tarihi itibari ile Ziraat Bankası şubeleri üzerinden iade edilmeye başlanacak.

TOKİ GİRESUN GÜCE EVLERİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

Canlı yayında noter huzurunda yapılan TOKİ kura çekilişi sonuçları bu akşam itibari ile kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Giresun TOKİ evleri için başvuru yapan kişiler e devlet üzerinden ya da kurumun resmi sitesi üzerinden kura sonucu sorgulama ekranına kimlik numaralarını yazarak ev sahibi olma şansı yakalayıp yakalayamadıklarını öğrenebilecekler.

TOKİ sura sonucu sorgulama ekranı için TIKLAYINIZ....

Gelen ekranda kimlik numaranızı yazarak sorgulama yapabilir, adınıza isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

TOKİ Haberleri