Hazır Konutları Hemen Teslim Satıyor! TOKİ Yılsonunda Stokları Eritmeye Kararlı Yüzde 10 Peşinatla Satılık Evler

TOKİ Başkanlığı'nın birçok kuralı konut satışı için son tarih 31 Aralık. Ucuz fiyatlarla ev almak istemeyenler için son tarihi kaçırmamak için e-Devlet üzerinden başvuruda bulunacaklar.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kuralı konut satışlarına yılsonunda da devam ediyor. Kurum Türkiye'nin farklı illerinde yer alan tamamlanmış projelerinden hazır evler satıyor. Hemen teslim seçeneği ile satışı yapılacak olan konutlardan almak isteyenler için tüm listeyi sizlerle paylaşıyoruz.

TOKİ'DEN YILSONU KAMPANYASI

Ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi TOKİ. Kurum yılsonunda kuralı konut satışları ile toplam 8 farklı şehirde konut satışı yapacak. Konut satışlarının çok önemli bir kısmı orta gelir grubu kapsamında yapılacak olan olan konut projelerinden bazılarında ise alt gelir grubu için de özel olarak satışı düzenlenecek daireler bulunuyor. Bunun dışında normal vatandaşların yanında sadece engelli vatandaşlar ile şehir yakı gazi vatandaşlar için ilan edilen duyurular bulunuyor.

TOKİ'den ev almanın hayalini kuranlar için halen başvuru süreci devam eden ve Aralık ayı tamamlamadan başvuru yapılabilecek duyurular listesini aşağıda paylaşıyoruz. Listede yer alan şehirler arasında Adana, Ankara, Antalya, Giresun, Aydın, Ispart, Kilis, Konya bulunuyor.

Yukarıda yer alan tablodaki tüm konutlar için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Listede yer alan konutların tamamı kuralı konut satışı kapsamında olacak. Vatandaşlar öncelikle e-Devlet üzerinden başvurularını yapacaklar ardından başvuru ücretini ilgili banka olan Halk Bankası yada Ziraat Bankası'na ödeyecekler. Daha sonra ise kura çekiliş işlemleri gerçekleştirilecek. Hak sahibi olanlar TOKİ ile ödeme sözleşmesi imzalayıp ödeme planlarını belirleyecekler.

TOKİ HANGİ ÖDEME PLANLARI İLE E SATIYOR

TOKİ Başkanlığı'nın güncel ödeme planlamasına göre halen düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme planı uygulaması devam ediyor.

Kurumun satış listesinde yer alan tüm konutlar için yüzde 10, yüzde 12 veya yüzde 50 oranında peşinat ödemesi seçeneği suluyor. Bunun dışında geri kalan tutar için 120 ay, 180 ay yada 240 ay vade imkanları veriliyor.

Vatandaşlar TOKİ'den almış olduklarını evlerini az bir peşinat ve aylık taksitlerle ödeyebilecekler.

TOKİ'DE YILSONU KONUT SATIŞ FİYATLARI

Güncel ilanlar arasında yer alan bazı iller için belirlenen konut satış rakamları ile örnek ödeme planlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Giresun TOKİ Konut Satışı

Antalya TOKİ Konut Satışı

Isparta TOKİ Konut Satışı

Yukarıda yer alan konut satışları için başvuru yapacak yada ilanları değerlendirmek için inceleyecek olan istekliler duyurulara ayrı ayrı TOKİ'nin web sayfasından ulaşabilirler.

TOKİ Haberleri