İkamet Şartı Olmadan Kurasız Ev Alabileceğiniz TOKİ Projeleri Şehirler

TOKİ Başkanlığı'nın satışa çıkardığı bazı konutlar için ikamet şartı bulunmuyor. Bu satışlar orta gelir grubu projelerinden oluşmakta olup genellikle 3+1 dairelerden oluşuyor. Orta gelir grubu konut projelerinden 2+1 şeklinde daireler de almak mümkün.

TOKİ Başkanlığı'nın satışa çıkardığı bazı konutlar için ikamet şartı bulunmuyor. Bu satışlar orta gelir grubu projelerinden oluşmakta olup genellikle 3+1 dairelerden oluşuyor. Orta gelir grubu konut projelerinden 2+1 şeklinde daireler de almak mümkün.

2021 yılının ilk döneminde hem konut fiyatları hemde kredi maliyet oranları yüksek seviyede yer alıyor.



Ev alma hayali içerisinde olanlar için bu dönemde en avantajlı teklifler ise TOKİ tarafından satışa çıkarılan konutlar. Özel şartlarla satışa çıkarılan TOKİ projelerinde yapılan satışın türü önemli oluyor. Alt gelir grubu konutları için daha sıkı şartlar talep eden TOKİ orta gelir grubu projeleri için daha esnek şartlar talep ediyor.



TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN ESNEK ŞARTLARLA KONUT SATIŞI



Orta gelir grubu için yayımlanan Ocak ayının sonu itibariyle başvuru süreci devam eden 3 proje bulunuyor. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre orta gelir grubu konut satışları Ankara ve Kırıkkale'de olacak. Toplam 3 projede yer alan konut satışlarının 2 tanesi Ankara'da bulunuyor.



Söz konusu bu konut satışların vatandaşların belli başlı bazı kuralları sağlamaları yeterli oluyor. Orta gelir grubu için satışa çıkarılan dairlere başvurularda ise ikamet şartı bulunmuyor.



SATIŞI DEVAM EDEN KONUTLARIN FİYATLARI



Ankara Mamak Altınağaç - Karaağaç TOKİ Projesi: Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 130 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır. Fiyatlar 288 bin TL'den başlıyor, konutlar 3+1.





Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Projesi: Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 16 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 08 Şubat - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır. Fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor. Konutlar 3+1 ve 4+1 şeklinde.





Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi TOKİ Projesi: Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 27 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 09 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır. Fiyatlar 168 bin TL'den başlıyor. Konutlar 3+1 şeklinde.





BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Söz konusu satış ilanlarının tamamına TOKİ'nin resmi sitesinden ulaşabilir başvurular ise Halkbank veya Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri