İstanbul ve Ankara'da Listede! TOKİ Hemen Teslim Sıfır Daireleri Çekilişsiz, Kurasız, 109 Bin Lira Fiyatla Satacak

TOKİ 40 ilde çekilişsiz, kurasız konut ve işyeri satış ihalesi düzenliyor. Konut kredisiz, taksitle ev sahibi olmak isteyen kişilere sunulan büyük fırsat kapsamında konutlar 109 bin TL'den başlıyor.

Yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken imdada yine TOKİ koştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlanan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ sosyal konut projelerine ağırlık verirken bu projeler için yeni satış ilanları yayımlandı.

2022 yılı için yeni 100 bin sosyal konut projesi duyurusu beklenirken TOKİ bir yandan da elde kalan konutlar için yeni açık satış ve müzayede ilanları yayımlıyor. Bu ilanlardan biri de 40 ilde yer alan 129 konut ve 145 iş yeri için yayımlandı. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanda 40 ilde 129 konut ile 22 ilde 145 iş yerini 16-17 Şubat 2022 tarihinde açık artırma yöntemiyle satacağını duyurdu.

TOKİ AÇIK ARTIRMA SATIŞ İLANI YAYIMLANDI! HANGİ İLLERDE UCUZ KONUT SATIŞI YAPILACAK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan duyuru kapsamında 40 ilde 129 adet konut ve 22 ilde ise 145 adet işyerinin açık artırma yöntemi ile satılacağı ilan edildi. Konutlarda alıcılar yüzde 25, yüzde 50 peşinat, 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı elde edecekler.

120 ay taksitle ve açık artırma yöntemi ile satılacak konutlar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak'ta yer alıyor.

HEMEN TESLİM DAİRELER İÇİN TOKİ KONUT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Satışa sunulan konutlar için fiyatlar illere ve projelere göre belirlenmekle beraber Ankara Mamak TOKİ konut projesi kapsamında satışa sunulan en düşük 2+1 daire fiyatı 109 bin liradan başlıyor. Projeden satın alan kişiler yüzde 25 ya da 50 peşinat kalanı ise 120 ay taksitle ödeme imkanından da yararlanabiliyor.

TOKİ AÇIK ARTIRMA SATIŞ NEDİR, NASIL OLUYOR?

TOKİ tarafından yapılan satış türlerinden biri de açık artırma satış olarak öne çıkarken konutlar için 16 Şubat 2022 Çarşamba günü, iş yerleri için 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak açık artırmaya istekliler Emlak Müzayede internet sitesi üzerinden de katılabilecek.

TOKİ Haberleri