Kars Sarıkamış TOKİ Sonuçları İsim Listesi 2021 Belirlendi!

TOKİ Kars Sarıkamış konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi noter huzurunda belirlendi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan konutlar için başvuru yapan hak sahipleri arasından yapılan çekim ile kat ve daire belirleme kurası ile kesin liste oluşturulmuş oldu. TOKİ kura sonuçları isim listesi haberimizde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan Kars Sarıkamış konut projesi için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekilişi kapsamında başvuruda bulunan hak sahipleri arasında hem hak sahipliği hem de kat ve daire belirleme kurası yapıldı.

TOKİ KARS SARIKAMIŞ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine dahil edildikten sonra sosyal konut projelerine daha da ağırlık vermeye başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan yeni ucuz sosyal konut projeleri için başvuru ilanları yayımlarken bir yandan da önceki projelerde kura çekilişleri ve teslim tarihlerini duyuruyor.

İlk olarak 2019 senesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve 50 bin konut olarak başvuru süreci başlatılan sosyal konut projelerini hızlandıran kurum 2020 senesinde 100 bin sosyal konutun başvurularını kabul ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Süreçte 2021 yılı için de 100 bin sosyal konut projesinin başvuru süreci için hazırlıklarını yapan kurum bir yandan da kura çekilişlerini gerçekleştiriyor.

Süreçte bugün yapılan kura çekimi ile Kars Sarıkamış TOKİ konut projesi için hak sahipleri belirlendi. Ankara 15. noterliği huzurunda yapılan kura çekiminde hak sahipleri için hem isim hem de kat ve daire belirleme listesi oluşturuldu. TOKİ tarafından yapılan kura çekimi ile satışa sunulan 2+1 64 adet daire için 32 hak sahibi ile 3+1 64 daire için 59 hak sahibi arasında isimler belirlenmiş oldu. TOKİ satış listesi kurumun resmi internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde ilan edilecek olup yine e devlet üzerinden de kimlik numarası ile TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden öğrenilebilecek.

TOKİ Haberleri