Kırşehir TOKİ Kındam Evleri Projesi İçin Yeni Satılık Konut İlanları Yayımlandı!

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi toplu konut projesi kapsamında 126 adet 2+1 konut ve 14 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 140 adet konut satışa sunuluyor! TOKİ tarafından çekilişsiz kurasız ev sahibi olunmasına imkan sağlayan açık konut satışı için yeni ilan yayımlandı. İşte Kırşehir Kındam TOKİ evleri için yayımlanan çekilişsiz, kurasız konut satış ilanı...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile Kırşehir Kındam Mahallesi toplu konut projesi kapsamında üretilen 140 adet konut için kurasız çekilişsiz konut satışı yapılacağını duyurdu.

Yapılan açıklama ile proje kapsamında üretilen 126 adet 2+1 alt gelir grubu konut projesi ile 14 adet 3+1 orta gelir grubu konut projesi için başvuru tarihi, şartları ve konut satış fiyatları ilan edildi.

TOKİ KIRŞEHİR MERKEZ KINDAM MAHALLESİ TOPLU KONUT PROJESİ SATIŞ DUYURUSU YAYIMLANDI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi toplu konut uygulaması projesi kapsamında üretilen konutlar için yeni satış duyurusu yayımlandı. Yayımlanan yeni satış duyurusu kapsamında projede üretilen 126 adet ucuz 2+1 alt gelir grubu ve 14 adet 3+1 orta gelir grubu için başvuru tarihleri ilan edildi.

TOKİ tarafından yayımlanan resmi duyuruda "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 14 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 25 Mayıs 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi. Proje kapsamında satışa sunulan 2+1 konutlar için en düşük peşinat 19 bin 899 TL ve en düşük aylık taksit tutarı 810 lira olarak ilan edilirken 3+1 konutlarda ise en düşük konut peşinatı 25 bin 723 lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise bin 143 lira olarak belirlendi.

Konutlar için TOKİ başvurusu Halkbank Kırşehir şubeleri üzerinden 25 Mayıs 2021 tarihi itibari ile kabul edilecek ve satışa sunulan konutlarda başvuru önceliği gözetilerek 30 Eylül 2021 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Haberleri