Konya Ardıçlı TOKİ Kura Çekilişi Sonuçları Ne Zaman, Hangi Tarihte Belli Olacak?

Başvuru rekoru kıran TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı toplu konut projesinde beklenen kura çekilişi için geri sayım başladı. Konya Ardıçlı TOKİ başvuru süreci sona ererken başvuruda bulunan kişiler arasında hak sahiplerini belirlemek adına kura çekimi için geri sayım başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan Konya Selçuklu Ardıçlı 1057 adet konut projesinde yer alan 2+1 nitelikli 131 adet, 3+1 nitelikli 39 adet olmak üzere toplam 170 adet konut için başvuru süreci tamamlanmıştı.

29 Mart 2021 tarihinde başlayan başvurular 2 Nisan 2021 tarihi itibari ile sona ermişti. Halkbank Konya şubeleri üzerinden yapılan satış işlemlerine yoğun başvuru yapılmıştı.

TOKİ KONYA ARDIÇLI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK, ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

TOKİ Konya projeleri arasında yer alan Ardıçlı toplu konut projesi kapsamında satışa sunulan 170 adet konut için başvuru yapan kişi sayısı satışa sunulan konut sayısını aştığı için hak sahipleri kura çekilişi ile belirlenecek.

Konya Ardıçlı TOKİ kura çekilişi 8 Nisan 2021 tarihinde yapılacak. Koranavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında kura çekimi noter huzurunda seyircisiz olarak yapılacak. Yapılan kura çekilişi hak sahiplerinin de takip edebilmeleri adına TOKİ'nin resmi sosyal medya paylaşımları üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

TOKİ resmi instagram, Facebook, You Tube ve Twitter kanalları üzerinden 8 Nisan 2021 tarihi itibari ile canlı olarak yayımlanacak.

Kura çekiminde adı çıkan kişiler Halk Bankası Zafer Sanayi Sitesi Konya şubesi üzerinden 19 Nisan 2021 ile 28 Nisan 2021 tarihi itibari ile TOKİ satış sözleşmesi imzalayacak. Kura çekilişi ile adı çıkan kişiler bu tarihe kadar sözleşme imzalamadıkları takdirde açıkta kalan konutlar için bir kere daha başvurular toplanacak. Başvuru işlemleri sonrasında konutlar için nihai süreç tamamlanmış olacak.

TOKİ Haberleri