Konya TOKİ Ardıçlı 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları 2021

Konya Ardıçlı TOKİ 1057 adet Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında satışa sunulan 170 adet konut için hak sahipleri kura çekilişi ile belirleniyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı çekiliş sonuçları, Konya TOKİ Ardıçlı 2+1 kura sonuçları, 8 Nisan 2021 kura çekimi hak sahipleri isim listesi ne zaman yayımlanacak, çekiliş canlı yayını hangi kanalda?

TOKİ tarafından 2020 yılında satışa sunulan 100 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan Konya Selçuklu Ardıçlı 1057 adet konut projesinde yer alan 2+1 nitelikli 131 adet, 3+1 nitelikli 39 adet olmak üzere toplam 170 adet konut için kura çekilişi ile hak sahipleri belirleniyor.

29 Mart 2021 tarihi itibari ile başlayan başvuruların 2 Nisan 2021 tarihinde sona erdiği proje yoğun ilgi görmüş, satışa sunulan 170 adet konut için çok sayıda başvuru gelmesi nedeni ile ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin belirlenmesi için kura çekilişi yapılacağı duyurulmuştu.

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 8 NİSAN 2021

Koronavirüs salgını nedeni ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ kura çekilişi işlemlerini seyircisiz olarak yapmaktadır. Bu kapsamda TOKİ Ardıçlı kura çekilişi de seyircisiz olarak noter huzurunda yapılırken kura çekilişi sonuçları kurumun TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ve e devlet üzerinden öğrenilebilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ başvuru yapan kişilerin kura çekilişini anlık olarak takip edebilmeleri adına TOKİ Facebook, TOKİ Twitter, TOKİ You Tube ve TOKİ instagram hesapları üzerinden çekilişi başladığı anda anlık olarak yayımlayacak. Kura çekiliş saati resmi olarak açıklanmazken kurum tarafından kura çekimleri genelde 10:00 ya da 11:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

E DEVLET TOKİ KURA SORGULAMA!

Kura çekilişi sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde yayımlanacak olan resmi listeye ulaşabilecek.

E devlet üzerinden TOKİ kura sonucu sorgulama işlemi için ise BURADA YER ALAN LİNKİ TIKLAYINIZ...



Yukarıda yer alan linki tıkladığınızda gelen ekranda kuralı satış projesinde kura sonucunuz ekranda kura çekildiği anda görüntülenmektedir. Bu sayfayı kontrol ederek TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı konut projesi kura çekilişi sonuçları belirlendikten sonra adınıza isabet eden bir konut bulunuyorsa bu konut hakkında bilgi edinebilir, kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın çekilişini takip ederek sonuçlardan anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

TOKİ Haberleri