Taksitle Ev Almak İsteyenler! Ön Şartsız, Kurasız Ucuz TOKİ Yılsonu ve Yılbaşı Satış Kampanyaları

TOKİ Başkanlığı'nın yılsonu ucuz konut satışları için süreç birkaç gün sonra sona erecek.

TOKİ Başkanlığı'nın yılsonu ucuz konut satışları için süreç birkaç gün sonra sona erecek. Bunun yanında kurum yeni yıl için ilk satış duyurusunu da yayımladı. Tüm bu yeni ve yılsonu konut satış kampanyalarını derledik.

TOKİ Başkanlığı'nın açık konut satış listelerinde hem yeni için konut satış duyurusu bulunuyor hemde yılsonunda başvuru süreci sona erecek olan satış ilanları yer alıyor. Emlak365.com olarak bizlerde TOKİ Başkanlığı'nın güncel satış duyurularını sizlerle paylaşıyoruz.

TOKİ BAŞKANLIĞI'NIN YILSONU AÇIK KONUT SATIŞLARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın farklı gelir düzeylerine göre konut satışları devam ediyor. Bu konut satışlarında alt gelir grubunda bulunan vatandaşlar için 1+1, 2+1 daireler bulunuyor. Kurumun orta gelir için sunduğu konut satışlarında ise 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Yılsonu itibariyle başvuru süreci sona erecek ve halen başvuru yapılabilecek olan konut satışları ise Çorum, Denizli, Kırıkkale, Tokat şehirlerde yer alıyor.

Müşterilere uygun ödeme planı sunan TOKİ Başkanlığı yapılacak peşinat ödemelerini, dairenin değerinin yüzde 12 ile yüzde 25'i arasında değiştiğini duyurdu. Konut Projelerinde ayrıca uzun vadeli taksit imkanı sunan TOKİ Başkanlığı 120 ay, 180 ay ve 240 ay vade olanağı sağladığını açıkladı.

Çorum'da Satılacak TOKİ Konutları için Ödeme Planı

Denizli'de Satılacak TOKİ Konutları için Ödeme Planı

Kırıkkale'de Satılacak TOKİ Konutları için Ödeme Planı

2021'İN İLK KONUT SATIŞ KAMPANYASI DUYURULDU

Yeniyıl için ilk konut satış kampanyası da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilan edildi. Kurum Ocak 2021 döneminden Haziran 2021 dönemine kadar Zonguldak'da yer alan konut projesinden 2+1 konut satışı yapılacağını duyurdu. Yeni yılın ilk konut satış projesi olan bu konut satışlarında müşterilere yüzde 12 peşinat ödemesi ve 180 ay vade imkanları sunuluyor.

Zonguldak Yeniyıl Konut Satış Kampanyası Ödeme Planı

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı konutlar için detayları verdiğimiz bağlantı üzerinden öğrenebilirsiniz.

TOKİ Satış Listesinde ulaşmak için Tıklayın

İlanlarda yer alan konutlara başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını Ziraat Bankası ile Halkbank şubeleri üzerinden yapacaklar. Açık konut satışlarında ön şart, kura işlemi bulunmuyor. Başvuru önceliğine göre satışı yapılan konutlar için vatandaşlar başvurularını hızlı yapmaları gerekiyor. TOKİ müşterilere konut seçme hakkı da sunuyor.

TOKİ Haberleri