TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Açıklandı!

Ayfon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura sonuçları noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi. Afyon Ali Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi 2021!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan AFYONKARAHİSAR MERKEZ ÇETİNKAYA MAHALLESİ 496 ADET KONUT kapsamında üretilecek olan 144 adet konut kura çekilişi ile satışa sunulmuştu. 2+1 konut 96 adet ,3+1 konut 48 adet olmak üzere toplamda 144 adet konut için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

AFYON ÇETİNKAYA MAHALLESİ TOKİ KURA SONUÇLARI 2021!

27 Ağustos günü başlayan başvurular ile TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya Mahallesi konut projesi kapsamında satışa sunulan 2+1 konut 96 adet ,3+1 konut 48 adet olmak üzere toplam 144 konut satışa sunulmuştu. 23 bin lira peşinat ve aylık bin 24 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutlardan satın almak için başvuru yapan kişiler arasından hak sahiplerini belirlemek üzere kura çekilişi yapıldı.

Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılan kura çekimi noter huzurunda yapılırken başvuru sahiplerinin takip edebilmesi adına TOKİ'nin resmi You Tube, Twitter, İnstagram ve Facebook adresleri üzerinden de canlı olarak yayımlandı. Yapılan kura çekimi ile ilk loraka 96 adetk 2+1 konutun hak sahipleri belirlenirken ardından yapılan yeni kura çekimi ile ise 48 adet 3+1 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Afyon Çetinkaya Mahallesi kura çekilişi sonuçları isim listesi bugün akşam saati ile TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden duyurular bölümünden yayımlanırken yine e Devlet TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama yazarak ekrandan kimlik numaranıza isabet eden bir konut olup olmadığnı öğrenebilirsiniz.

TOKİ Haberleri