TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Hemen Teslim Satılık Konut İlanları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Şubat ayı satılık konut ilanları için yeni satış duyuruları yayımlamaya devam ediyor. Bunlardan biride Ankara Mamak Gülseren Mahallesi için verildi. Detaylar haberimizde...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Şubat ayı satılık konut ilanları için yeni satış duyuruları yayımlamaya devam ediyor. Bunlardan biride Ankara Mamak Gülseren Mahallesi için verildi. Detaylar haberimizde...

TOKİ Türkiye Geneli konut projeleri listesi ile yeni satış ilanları yayımlamaya devam ediyor. Konut kredisi çekmeden kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilere hitap eden yeni konut projeleri kapsamında Ankara'da Mamak Gülseren Mahallesi projesi için kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuldu.



TOKİ ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAHALLESİ 2. ETAP KONUT PROJESİ ALT GELİR GRUBU (5 ADET KONUT)



TOKİ'nin Ankara'da en çok konut satışı yapmış olduğu bölgeler arasında yer alan Mamak bölgesinde 2.etap kapsamında üretilen konutlardan elde kalan son 5 tanesi için satış ilanı yayımlandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 5 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 08 Şubat - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak projede başvurular Halkbank Ankara şubeleri üzerinden kabul edilecek.



Konutlar çekilişsiz kurasız olarak satışa sunulduğu için belirtilen tarihlerde Halkbank şubeleri üzerinden ilk başvuru yapacak olan kişilere konut alma önceliği tanınacak. Projede yer alan en düşük konut fiyatı 187 bin TL olarak belirlenirken en düşük konut peşinatı tutarı 46 bin 837 TL olarak belirlenirken en düşük aylık taksit tutarı 780.63 TL olarak belirlendi.





ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAHALLESİ 2. ETAP ORTA GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (16 ADET KONUT)



TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 16 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 08 Şubat - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan konut projesi kapsamında 10 tanesi 3+1 konut ve 6 tanesi 4+1 konut olmak üzere toplam 16 adet konut çekilişsiz kurasız olarak başvuru önceliğine göre satılacak. Konutlar için başvurular Halkbank'ın Ankara il genelinde bulunan tüm şubeleri üzerinden kabul edilecek.



Orta gelir grubu için satılan konutlardan en ucuz olanı 307 bin 922 TL olarak belirlenirken en düşük konut peşinatı tutarı 76 bin 980 TL ve en düşük aylık taksit tutarı ise 1.283 TL olarak uygulanacak. Konutlar hem alt gelir grubu hem de orta gelir grubu için hemen teslim olarak satılacak.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri