TOKİ Ankara Sincan Saraycık Kura Çekilişi Sonuçları ile Ev Sahibi Olmaya Hak Kazananlar Belirlendi!

TOKİ Ankara konut projeleri arasında yer alan Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları canlı yayın ile noter huzurunda belirlendi.

TOKİ Ankara konut projeleri arasında yer alan Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları canlı yayın ile noter huzurunda belirlendi. TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları 2+1 konut, 3,+1 konut ve 4+1 konutlar için hak sahipleri belirlendi. Sincan TOKİ Kura çekilişi 2021 sonuçları haberimizde...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan Sincan Saraycık konut projesi için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri belirlendi.

Koronavirüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekilişi noter huzurunda yapılırken TOKİ'nin resmi internet sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Ankara konut projeleri arasında yer alan TOKİ Ankara Sincan Saraycık toplu konut projesi kura çekilişi canlı yayın ile noter huzurunda yapıldı. Proje kapsamında üretime sunulan konutlar ve yapılan başvuru sayısı şu şekilde açıklandı:

Satışa sunulan 11 adet 2+1 konut için yapılan toplam başvuru sayısı 112 Kişi

Satışa sunulan 18 adet 3+1 konut için yapılan toplam başvuru sayısı 313 Kişi

Satışa sunulan 6 adet 4+1 konut için yapılan toplam başvuru sayısı 104 Kişi

SİNCAN TOKİ EVLERİ 2+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

SİNCAN TOKİ EVLERİ 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

SİNCAN TOKİ EVLERİ 4+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ ANKARA SİNCAN SARAYCIK KURA ÇEKİLİŞİNDE İSMİ ÇIKMAYANLAR İÇİN BAŞVURU PARASI İADESİ NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?

Kura çekilişinde adı çıkmayan kişilere yatırmış oldukları başvuru parası iadesi en geç 5 iş günü sonrasında parayı yatırmış oldukları banka şubeleri üzerinden yapılacaktır.

Emlak365.com

TOKİ Haberleri