TOKİ Bolu Mudurnu Kura Sonuçları! Taşkesti 3. Etap TOKİ 2+1 3+1 İsim Listesi

Toplu Konut İdaresi tarafından Bolu Mudurnu Taşkesti'de üretilen 108 adet konut için konut belirleme kurası çekildi. Kura sonuçları ve isim listesi haberimizde.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında üretilen Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap 108 konutun konut belirleme kurası bugün çekildi. Kura çekimi sonucunda evler yeni sahiplerini buldu.

TOKİ BOLU MUDURNU TAŞKESTİ 3.ETAP KURA SONUÇLARI 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Mahallesi 3. Etap'ta üretilen 108 adet konut için konut belirleme kurası bugün yapıldı. TOKİ hizmet binasında seyircisiz olarak gerçekleştirilen kura çekimi TOKİ'nin sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, YouTube, Instagram üzerinden canlı yayın ile yayınladı.

Söz konusu projede 108 adet konut satışa çıkarılırken bu konutlara 96 adet başvuru geldi. Bu nedenle hak belirleme kurası değil direkt konut belirleme kurası yapıldı. TOKİ Mudurnu konut projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 nitelikli olup evlerin fiyatları 250 bin TL'den başlamakta ve aylık taksitleri yaklaşık 1.250 TL olmaktadır.

Projeye başvuru yapan 96 adet vatandaş, TOKİ BOLU Mudurnu kura sonuçları ve isim listesini araştırıyor. Kura sonuçları, kura çekimi tamamlandıktan sonra TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanmaktadır. Ayrıca sonucunu kendi sorgulamak isteyenler de yine aynı adreste bulunan '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak evlerinin blok, kat ve daire gibi bilgilerini öğrenebilecekler.

Kura çekimi sonrasında Gayrimenkul Sözleşme imzalama işlemlerine ilişkin de yeni bir duyuru yapılacak.

TOKİ Haberleri