TOKİ bugün itibariyle 1026 konutun anahtarını teslim ediyor

TOKİ tarafından hayata geçirilen projelere olan ilgi devam ediyor. TOKİ projeleri dikkati çekmeye devam ederken bir ilde daha teslim müjdesi verildi. Bu çerçevede 1026 hak sahibine bugün itibariyle anahtar teslimi yapılacağı ifade edildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projeler milyonların gündeminde yer alıyor. Konut fiyatlarının yükseldiği dönemde birbirinden farklı taksit ve peşinat seçenekleri sunması nedeniyle tercih edilen TOKİ, konut inşalarını sürdürürken bir ilde daha teslimat müjdesi geldi.

TOKİ, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Vadişehir Mahallesi'nde birinci ve ikinci etap konuların inşasını tamamladı. Vadişehir Projesi'nde birinci etapta 598, ikinci etapta ise 428 konutun teslimleri 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hak sahiplerine yapılacağı ifade edildi.

TOKİ ESKİŞEHİR'DE KONUT TESLİMATI YAPACAK

TOKİ'nin Eskişehir'deki Vadişehir projesindeki üçüncü ve dördüncü etap konutların ise 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken toplamda 3 bin 109 konutun hak sahipleri ile buluşturulacağı ifade edildi. İlk iki etap için hak sahiplerinin yüzde 1 KDV ödeyeceği açıklanırken Vadişehir'deki tüm konutların anahtarları teslim edildiğinde TOKİ'nin Eskişehir'de teslim ettiği konut sayısının 15 bine yaklaşacağı belirtildi. Eskişehir'de yapılan toplamda 1026 konutun anahtar teslimleri kademeli olarak yapılacak. Anahtar teslimleri 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren başlamış olacak.

TOKİ Haberleri