TOKİ Burdur Karamanlı 2. Etap Kura Sonuçları İsim Listesi 2021

Burdur Karamanlı 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulan konutlar için hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. TOKİ Burdur Karamanlı kura çekilişi sonuçları isim listesi haberimizde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 100 bin sosyal konut 2021 projesi için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken bir yandan da yeni konut satış ilanları ve satışa sunulan konutlarda hak sahiplerini belirlemek adına yapılan kura çekimlerine devam ediyor.

Açıklanan kura takvimi kapsamında bugün Burdur Karamanlı 2. Etap Toplu Konut Projesi için hak sahipleri belirlendi. TOKİ Burdur konut projeleri arasında yer alan Karamanlı 2. etap konut projesi kapsamında satışa sunulan konutlar için başvuru sahipleri arasında TOKİ hizmet binasında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

BURDUR KARAMANLI TOKİ EVLERİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021 BELİRLENDİ!

Burdur Karamanlı 2. Etap Toplu Konut Projesİ kapsamında alt gelir grubu ve orta gelir grubu konutlar için kura çekimi belirlendi. Yapılan kura çekiminde orta gelir grubu 3+1 konut tipinde üretilen 16 adet ev ile alt gelir grubuna üretilen 19 adet 2+1 konut için hak sahipleri yapılan canlı kura çekimi ile belirlendi.

Pandemi nedeni ile alınan tedbirler kapsamında noter huzurunda seyircisiz olarak yapılan kura çekimi başvuru sahiplerinin de takip etmesini sağlamak adına TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları arasında yer alan Facebook, You Tube, Twiter ve İnstagram üzerinden de canlı olarak yayımlandı.

Yapılan kura çekimi ile önce asil hak sahipleri sonrasında ise yedek hak sahipleri listesi oluşturuldu. Kura çekimi kapsamında belirlenen hak sahipleri bugün akşam saatlerinde noter onayının ardından TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

TOKİ Haberleri