TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4.Etap Teslim Tarihi Açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir 4.Etap konut projesi için merakla beklenen teslim tarihini duyurdu. Peki, Şehitkamil Kuzeyşehir 4 etap konut projesi evleri ne zaman teslim edilecek?

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların en büyük umudu olan TOKİ Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda merakla beklenen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4.Etap 439 adet konut projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen 439 adet konutun teslim programı da ilan edildi.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 4 etap konut teslim tarihi ve programı idarenin resmi internet sitesi üzerinden duyurulurken söz konusu teslimler müşavir firma olan BCT Müşavirlik İnş. A.Ş tarafından Kuzeyşehir Şantiyesinde gerçekleştirilecek. Saat 09:00 itibari ile başlayacak olan teslim için hak sahipleri kendi imkanları ile şantiyeye ulaşacaklar.

GAZİANTEP KUZEYŞEHİR 4 ETAP KONUT TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından açıklanan programa göre teslimi beklenen TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 4. etap konut projesi için teslim tarihi 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak ve 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecek. Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılacak.

Evlerini teslim alan kişiler için ilk TOKİ taksit ödeme tarihi Ağustos ayı itibari ile başlayacak ve ilk dönemsel kira artış oranı zammı da Ocak 2022 tarihinde uygulanacak. Evlerini teslim almak isteyen kişiler konutu satın aldıkları banka üzerinden konutun konut sigortası ve DASK işlemlerini yaparak söz konusu tutarlar ile KDV tutarını yatırdıktan sonra evlerini teslim alacaklar.

Konutların blok numaralarına göre ilan edilen konut teslim programı ve tarihleri için TIKLAYINIZ...

TOKİ Haberleri