TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Konut Projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

Başvuru rekoru kıran TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir konut projesi kura çekilişi canlı yayın ile yapıldı. Pandemi nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekiminde 19 adet 2+1 alt gelir grubu konut, 2 adet 3+1 konut ve 145 adet 4+1 konut için başvuru yapan kişiler arasından hak sahipleri belirlendi. Gaziantep Kuzeyşehir TOKİ kura sonuçları, Gaziantep Kuzeyşehir 6. etap ve 7. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama, kurada adı çıkmayanlara TOKİ başvuru parası iadesi ne zaman ya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir konut projesi için kura çekilişi bugün yapıldı. Koronavirüs salgını neden ile alınan tedbirler kapsamında kura çekimi seyircisiz olarak yapılırken kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

TOKİ Facebook, Twitter, İnstagram ve You Tube kanalları üzerinden yayımlanan canlı yayın ile noter huzurunda yapılan çekiliş kapsamında hem hak sahipleri hem de konutları belirlendi. TOKİ kura çekilişi Ankara 15. noterliği huzurunda yapılırken kura çekimi sonrasında noterin listeyi onaylaması ile beraber akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

GAZİANTEP KUZEYŞEHİR 6. ETAP TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2+1 - 3+1 VE 4+1 İSİM LİSTESİ 7 MAYIS 2021!

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdiği TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir konut projesi için yeni hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. Projeden ev sahibi olmak isteyen kişiler yoğun başvuruda bulunurken başvuru rekoru kırıldı. Gaziantep Kuzeyşehir TOKİ projesi kapsamında satışa sunulan 2+1 19 adet alt gelir grubu konut için 5 bin 871 kişi başvuruda bulunurken 3+1 2 adet orta gelir grubu konut için 5 bin 858 kişi ve 4+1 145 konut için ise 7 bin 815 kişi başvuruda bulundu.

Projede başvuru rekoru kırılırken kura çekimi de ev sahibi olmak isteyen kişiler tarafından yakından takip edildi.

Başvurunun yüksek olması nedeni ile noter huzurunda yapılan ve canlı yayın ile TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilen kura çekimi toplar kullanılarak hostes ile yapıldı. Başvuru sayısına göre belirlenen toplar tek tek noter tarafından kontrol edilelerek özel kürelere atılırken hak sahipleri tek tek bu topların çekilmesi ile oluşturulan rakamlar üzerinden belirlendi.

TOKİ GAZİANTEP KUZEYŞEHİR KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Çekiliş pandemi nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura sonuçları bugün akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden ilan edilecek. Bugün akşam üzeri itibari ile açılacak olan kura sonucu sorgulama ekranına ulaşmak için TIKLAYINIZ....

Tıkladığınız anda açılacak olan ekranda sadece kimlik numarasını yazıp yeşil renkli filtrele butonuna basarak adınıza isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

GAZİANTEP KUZEYŞEHİR TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK, KURADA ADI ÇIKMAYANLAR NE YAPACAK?

Kurada adı çıkmayan kişilere önümüzdeki hafta içerisinde para iadesi parayı yatırmış oldukları banka şubesi üzerinden yapılacak.

TOKİ Haberleri