TOKİ İzmir Kemalpaşa Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Belirlendi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ İzmi Kemalpaşa konut projesi kapsamında satışa sunulan 2+1 konutlar için hak sahipleri noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi. Kura çekilişinde hem hak sahipleri hem de konut sahipliği belirleme çekilişi ile ismine konut isabet eden kişilerin kat ve daire belirleme işlemleri de tamamlanmış oldu. İzmir Kemalpaşa TOKİ evleri kura çekilişi sonuçları isim listesi yayımlandı mı?

Özellikle de büyük şehirlerde yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşmaya devam ederken Ankara, İstanbul ve İzmir'de yaşayan kişiler bu nedenle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan sosyal konut projelerini yakından takip ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine dahil edildikten sonra sosyal konut projelerine ağırlık veren TOKİ 100 bin sosyal konut projesi ile büyük yankı uyandırmıştı.

İZMİR KEMALPAŞA TOKİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021 CANLI YAYINDA BELİRLENDİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında kura çekilişleri seyircisiz olarak yapılırken kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayımlanıyor. Ankara 15. noterliği huzurunda yapılan kura çekimleri TOKİ Facebook, You Tube, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden canlı yayımlanırken bu sayede kura çekilişi için başvuru yapan kişilerin de anlık olarak çekilişleri takip etmesine olanak sağlanıyor.

Kurum bir yandan 2021 yılında başvuruları kabul edilmeye başlanacak olan 100 bin sosyal konut projesi başvuruları için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da devam eden projeler için hak sahiplerini yapılan kura çekimleri ile belirliyor. Bunlardan biri de TOKİ İzmir Kemalpaşa konut projesi için yapıldı. Proje kapsamında satışa sunulan 2+1 282 konut için başvuru yapan 267 kişi arasında konut belirleme kura çekilişi yapıldı.

Kurada adı çıkan kişilerin sıralı isim listesi bugün akşam saatlerinde TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden açıklanırken yine e devlet üzerinden de kimlik numarası üzerinden kura sonucu sorgulama ekranı ile işlem yapılmasına olanak sağlanacak.

TOKİ Haberleri