TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi Belli Oldu

Dulkadiroğlu TOKİ kura sonuçları yapılan çekiliş ile belirlendi. TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu konut projesi kapsamında satışa sunulan 230 adet 2+1 konut ve 67 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 297 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura ile satışa sunulan projeler için hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor. Bunlardan biri de TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu konut projesi kapsamında satışa sunulan 230 adet 2+1 konut ve 67 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 297 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ 2+1 VE 3+1 SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

22 Mart 2021 tarihinde başvuruları alınmaya başlanan ve yoğun ilgi gören TOKİ Kahramanmaraş konut projesi için başvurular 2 Nisan 2021 tarihinde sona ermişti.

Süreçte yoğun başvuru yapılırken ev sahibi olmak için başvuru yapan kişiler arasından hak sahiplerini belirlemek adına kura çekilişi gerçekleştirildi. TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu konut projesi için başvuru yapan kişiler arasından hak sahipleri noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi.

Kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

E DEVLET TOKİ KURA SORGULAMA EKRANI! TOKİ KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura çekilişi sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde yayımlanacak olan resmi listeye ulaşabilecek.

E devlet üzerinden TOKİ kura sonucu sorgulama işlemi için ise BURADA YER ALAN LİNKİ TIKLAYINIZ...



KURADA ADI ÇIKANLAR AYLIK 499 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLACAKLAR!

Yapılan kura çekimi ile adı çıkan kişiler aylık 499 TL taksitle ev sahibi olmaya hak kazanacaklar. Projede satışa sunulan konutlar için en düşük konut peşinatı 17 bin 900 TL olarak uygulanırken en düşük aylık taksit tutarı ise 499 lira olarak uygulanacak.

TOKİ Haberleri