TOKİ Karabük Belen 2+1 ve 3+1 Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

TOKİ Karabük Belen konut projesi kapsamında satışa sunulan 137 adet 2+1 konut ve 112 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 249 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi.

TOKİ Karabük Belen konut projesi kapsamında satışa sunulan 137 adet 2+1 konut ve 112 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 249 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın ile belirlenen kura çekimi sonuçları isim listesi haberimizde...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Karabük Merkez Belen Mahallesi 1144 adet konut projesi kapsamında üretilen ve stokta kalan 137 adet, 3+1 nitelikli 112 adet olmak üzere, toplam 249 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile canlı yayınla belirlendi.

TOKİ satışa sunmuş olduğu konutlar için farklı satış seçenekleri sunarken alt gelir grubu projeleri kapsamında satışa sunulan konutlar için genelde yüksek başvuru yapıldığı için kuralı satış yöntemi tercih ediliyor. Noter huzurunda yapılan kura çekimleri pandemi nedeniyle 2020 yılından bu yana noter huzurunda seyircisiz olarak yapılırken TOKİ'nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanıyor.

TOKİ KARABÜK BELEN 2+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021

Karabük Belen konut projesi kapsamında satışa sunulan 2+1 konut tipinde yer alan 137 adet konut için hak sahipleri korona virüs salgını nedeni ile alınan tedbir kararları kapsamında seyircisiz olarak yapıldı. Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile önce 2+1 hak sahipleri ardından ise 3+1 hak sahipleri belirlendi.

TOKİ KARABÜK BELEN 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021

Kura çekilişi ile adına konut isabet eden kişiler ille TOKİ arasında belirlenen peşinat tutarı yatırılarak satış sözleşmesi imzalanacak ve süreç başlamış olacak. Yine bu kişiler arasında daha sonra kat ve daire belirleme kurası çekilecek. Kurada adına konut isabet etmeyen kişilerin yatırmış oldukları TOKİ peşinat tutarı ise paranın yatırılmış olduğu banka üzerinden önümüzdeki Cuma gününe kadar iade edilecek.

Tüm liste için toki internet sitesini lütfen ziyaret ediniz...

Emlak365.com

TOKİ Haberleri