TOKİ Kars Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021

TOKİ Kars kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ Kars kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi. Korona virüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekimi noter huzurunda internetten canlı yayın ile gerçekleştirildi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında üretilen konutlar için son kalan hak sahipleri de belirlenmiş oldu.

TOKİ KARS MERKEZ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ İÇİN HAK SAHİPLERİ

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir yandan yeni inşaat çalışmaları devam ederken bir yandan da yapımına başlanan projelerde hak sahipleri belirleniyor. Bu projelerden biri de TOKİ Kars Merkez konut projesi oldu. Bugün noter huzurunda yapılan kura çekiminde 52 adet 3+1 konut tipindeki ve 6 adet 4+1 konut tipindeki 1 adet konut için hak sahibi noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde Bayrampaşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği 3+1 kura çekilişi kapsamında A9 Blok 3. Kat 10 numara daire için hak sahibi olarak belirlenmiş oldu.

4+1 konutlarda ise elde kalan son 6 adet konut için başvuruda bulunan son hak sahibi B.T olarak belirlenirken konutu ise C3 blok 2. kat 7 numaralı daire olarak belirlendi.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi 2021 başvuruları için süreç beklenirken henüz resmi açıklama gelmedi. 2020 yılında başvurular Mart ayı itibari ile kabul edilmeye başlanmıştı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin merakla bekledikleri süreçte ilk olarak başvuru tarihleri konut sayıları açıklanacak. Ardından başvuru süreci başlatılacak ve kura tarihleri ilan edilecek.

TOKİ Haberleri