TOKİ Kars Sarıkamış Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kura Öncesi Önemli Duyuru!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları ne zaman açıklanacak araştırılırken TOKİ'den kura öncesi önemli bir duyuru yapıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kars Sarıkamış Erenler tepe Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 21 konut için geçtiğimiz haftalarda başvurular açılmıştı.

TOKİ KARS SARIKAMIŞ KURA BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Proje kapsamında 18 adet 2+1 konut, 3 adet de 3+1 konut yeni sahiplerine teslim edilecekti. Ancak TOKİ'den gelen son duyuruya göre projenin kura çekiminin iptal edildiği açıklandı.

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre 21 adet konutun kuralı satışı için yeterli başvuru sağlanamadığında konut seçim programına göre satılacak.

KARS SARIKAMIŞ TOKİ PROJESİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kars Sarıkamış Erenler Tepe Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek 316 konuttan 21'i için kura çekimi 10 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktı.

Ancak TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralı satış için yeterli başvuru sayısına ulaşılamaması nedeniyle konutlar konut seçim programına göre satışa çıkacak.

17-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Konut Seçim Programına göre, Halk Bankası Sarıkamış Şubesinde Konut Seçim ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemi gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında satışa çıkan konutların taksitleri 1.102 TL'den başlıyor. 180 ay vadeli ve yüzde 10 peşinatla satışa çıkan dairelerin fiyatları ise 220 bin 578 TL'den başlıyor.

TOKİ konutları teslimli olarak satılmaktadır. Konutların anahtar teslimi, idare tarafından belirlenecek ve ilan edilecek program dahilinde gerçekleştirilecektir.

TOKİ Haberleri