TOKİ Konya Meram Beybes 2+1 ve 3+1 Kura Sonuçları İsim Listesi 2021 Belirlendi!

Konya Meram Beybes TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Konya Meram Beybes Mahallesi 657 Adet Konut Projesi için konut belirleme kurası tamamlandı. TOKİ Konya Meram Beybes konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi haberimizde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından alt gelir grubu vatandaşlar için özel olarak üretilen alt gelir grubu sosyal konut projeleri için yapılan başvurularda hak sahipleri 2020 yılında yapılan kura çekimleri ile belirlenmişti. Yapılacağı ilan edilen projelerde ihale ve inşaat süreçleri tüm hızı ile devam ederken bir yandan da konut belirleme kura çekilişleri sürüyor.

TOKİ KONYA MERAM BEYBES KONUT BELİRLEME KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021!

Konya Meram Beybes TOKİ evleri için merakla beklenen kat ve konut belirleme kura çekilişi noter huzurunda yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvuruları kabul edilen Meram Beybes projesi kapsamında başvuru sahipleri arasında yapılan kura çekimi pandemi nedeni ile alınan tedbirler kapsamında noter huzurunda seyircisiz olarak yapıldı.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Konya Meram Beybes Mahallesi 657 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 461 adet ve 3+1 nitelikli 196 adet olmak üzere toplamda 657 adet konut için başvuru sahipleri arasında kat ve daireler belirlenmiş oldu. Koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında saat 11:00 itibari ile başlayan kura çekimine seyirci alınmazken hak sahiplerinin anlık olarak takip edebilmesi adına kura çekimi TOKİ'nin resmi Facebook, You Tube, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

Yapılan konut belirleme kurası ile adı çıkan kişiler Ankara 15. noterliği tarafından listelerin ilan edilmesinin ardından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacakları. 15 Haziran 2021 tarihi itibari ile başlayan süreç 30 Temmuz 2021 tarihi itibari ile sona erecek. TOKİ gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama işlemleri Ziraat Bankası Aydoğdu Konya Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek. Kura sonuçları bugün akşam üzeri TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

TOKİ internet sitesi üzeinden yayımlanan kura sonucu sorgulama sayfası üzerinden kimlik numarası yazılarak sorgulama yapılabilecek.

TOKİ Haberleri