TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi Kura Çekiliş Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi Belirlendi!

Mardin Artuklu TOKİ evleri kura çekilişi yapıldı. TOKİ Mardin Artuklu konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi noter huzurunda yapıldı, 2+1 ve 3+1 420 konut için hak sahipleri belirlendi.

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ yeni konut projeleri için satış ilanları yayımlayama devam ederken bir yandan da kira öder gibi ev sahibi olmak için yapılan başvurularda kura çekimi yaparak hak sahiplerini belirlendi. Pandemi nedeni ile alınan önlemler tedbirinden kura çekimi noter huzurunda seyircisiz olarak yapıldı.

Kura çekilişi başvuru sahiplerinin de takip etmesini sağlamak adına TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan İnstagram, Facebook ve You Tube üzerinden canlı olarak yayımlandı. Kura çekiminde ilk olarak 2+1 konutlar için yapılan başvurular için hak sahipleri belirlenirken ardından 3+1 daire tipinde hak sahipleri belirlendi.

MARDİN ARTUKLU TOKİ EVLERİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2+1 VE 3+1 HAK SAHİPLERİ!

Mardin Artuklu Nur Mahallesinde inşa edilen 420 Konut Projesi için konut belirleme kurası noter huzurunda yapılan çekiliş ile gerçekleştirildi. 3+1 nitelikli 158 konut için hak sahibi olan 123 kişinin ve 2+1 nitelikli 262 konut için hak sahibi olan 139 kişinin konut belirleme kurası ile daha önce adına konut isabet eden kişilerin oturacakları kat ve daire belirlenmiş oldu.

Kura çekimi sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden bu akşam saatlerinde yayımlanırken isteyen kişiler yine e Devlet üzerinden TOKİ Kura Sonucu Sorgulama Sayfası üzerinden de arama yaparak adlarına bir isabet eden konut bilgisini öğrenebilecekler. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme girdikten sonra arama bölümünde kura sonucu sorgulama yazarak ilgili bölüme ulaşabilirsiniz.

TOKİ Haberleri