TOKİ Silivri Kura Sonuçları! Silivri TOKİ Kura Çekilişi İsim Listesi 2021 Canlı Yayında Belirlendi!

Silivri TOKİ sonuçları canlı yayında belirlendi. Başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile noter huzurunda yapılan çekiliş ile ilan edildi. Satışa sunulan konutlar için yaşanan başvuru yoğunluğu nedeni ile numaralı toplarla yapılan kura çekiminde 2+1 88 adet konut için hak sahipleri belirlenmiş oldu. TOKİ Silivri 2021 konut projesi kapsamında ilk başta satışa sunulan 758 daireden elde kalan son 2+1 88 daire için çekiliş süreci tamamlandı. TOKİ Silivri çekiliş sonuçla

TOKİ İstanbul konut projeleri arasında yer alan Silivri Alipaşa konut projesi kapsamında satışa sunulan 758 adet konuttan elde kalan son 88 adet 2+1 konut için başvurular alınmış ve kura tarihi de 4 Haziran 2021 tarihi olarak duyurulmuştu. Koronavirüs salgını nedeni ile yapılan bugün seyircisiz olarak noter huzurunda yapılan kura çekimi ile şanslı hak sahipleri belirlendi.

Kura çekimi salgın neden ile alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılırken başvuru sahiplerinin anlık olarak takip edebilmesi adına başvuru rekoru kıran TOKİ Silivri konut projesi kura çekimi kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden anlık olarak canlı yayımlandı.

İSTANBUL SİLİVRİ TOKİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından bugüne kadar İstanbul'da satışa sunulan tüm konut projelerinde olduğu gibi Silivri Alipaşa TOKİ Konut projesi için rekor sayıda başvuru geldi. Satışa sunulan 2+1 88 adet konut için yapılan başvuru sayısı 5 bin 169 adet olarak duyuruldu. Çekilişte İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma umudu taşıyan 5 bin 169 adet kişi başvuruda bulunurken başvuru sahiplerinin büyük bir bölümünün konut sayısını yanlış anladıkları da görüldü.

TOKİ'nin kura çekimindeki canlı yayın esnasında yorum yapan çok sayıda kiiş 88 konut için kura çekimi yapılmasını eleştirerek 758 adet konut için başvuruda bulunduklarını dile getirirken yaşanan yanlış anlamanın proje ilanında yer alan sayıdan kaynaklandığı ortaya çıktı. TOKİ 'de satış ilanlarında projede yer alan toplam konut sayısı yer alırken bu projeye daha önce 2020 yılında 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurula alınmış ve elde kalan son 88 adet 2+1 konut için bir kere daha ilana çıkılmıştı.

TOKİ İSTANBUL SİLİVRİ ALİPAŞA KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU SORGULAMA EKRANI! TOKİ KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ İstanbul Silivri kura sonucu bugün akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden kura sonucu sorgulama sayfası üzerinden ilan edilecek olup burada yer alan bölümde kimlik numarasını girerek sorgulama yapabilirsiniz. Yine isteyen kişiler e devlet üzerinden TOKİ kura sorgulama sayfasına ulaşarak kimlik numarası ile adlarına isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilecekleri.

İSTANBUL SİLİVRİ ALİPAŞA TOKİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ İLE ADINA KONUT ÇIKMAYANLAR NE YAPACAK, BAŞVURU PARASI İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Adına konut çıkmayan kişiler başvuru ücreti olarak yatırdıkları bin lirayı 8 Haziran 2021 tarihi itibari ile paralarını yatırdıkları şubeler üzerinden geri alabileceklerdir.

TOKİ Haberleri