TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Kura Sonuçları! Sivas Merkez TOKİ Hak Sahibi İsim Listesi Yayınlandı!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle kura sonuçları belli oldu. Vatandaşlar Sivas Merkez TOKİ hak sahibi isim listesi ve kura sonucu sorgulama nasıl yapılır araştırıyor. İşte detaylar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Sivas Merkez Yenimahalle projesi için son basamak olan hak sahibi belirleme kura çekimini gerçekleştirdi.

TOKİ SİVAS MERKEZ YENİMAHALLE KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI BELLİ OLDU 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Sivas Merkez Yenimahalle bölgesinde 427 adet konut projesi kapsamında yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 nitelikli 175 konut için kura çekimini 10 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14.00'de gerçekleştirdi.

Alt gelir grubu için 20 adet 1+1 ve 104 adet 2+1; orta gelir grubu için ise 51 adet 3+1 konut için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi canlı yayın ile noter huzurunda TOKİ binasında gerçekleştirildi.

TOKİ, salgın hastalık nedeniyle kura çekimine izleyici kabul etmezken Toki Sivas Merkez Yenimahalle kura çekimi canlı izlemek isteyen vatandaşlar için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından ( Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) canlı yayın yapılıyor.

SİVAS MERKEZ YENİMAHALLE TOKİ İSİM LİSTESİ KURA SORGULAMA EKRANI

Alt ve orta gelir grubu için yapılan konut projesi kapsamındaki konutların aylık taksitleri 721 TL'den başlıyor. Kura çekilişinde ismi çıkan ve hak sahibi olarak belirlenen tam 175 aile ilk kez ev sahibi oldu.

Sivas Merkez Yenimahalle kura sonucu isim listesi TOKİ GOV TR üzerinden kura çekiminin tamamlanmasından dakikalar sonra yayınlanıyor. Aynı zamanda TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne TC kimlik numaranızı yazarak da hak sahibi olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

TOKİ Haberleri