TOKİ Şubat Ayı Satış Listesi Yayımlandı! Çekilişsiz, Kurasız 560 TL Taksitle Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma İmkanı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni konut satış ilanları yayımlanmaya devam ediyor. TOKİ Türkiye Geneli Satış Listesi ile Şubat ayında çekilişsiz, kurasız satışa sunulacak yeni proje ilanları duyuruldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni konut satış ilanları yayımlanmaya devam ediyor. TOKİ Türkiye Geneli Satış Listesi ile Şubat ayında çekilişsiz, kurasız satışa sunulacak yeni proje ilanları duyuruldu.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi 2021 başvruları için çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bir yandan da yeni proje duyurularını ilan etmeyi sürdürüyor. TOKİ tarafından başvuruların Şubat ayında alınmaya başlanacağı duyurulan yeni projeler ile düşük peşinatlarla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunulacak.



TOKİ ANKARA MAMAK KONUT PROJESİ (151 KONUT)



Ankara Mamak TOKİ konut projesi kapsamında başvuruların 1 Şubat 2021 tarihi itibari ile başlayacak. Başvuru kapsamında ANKARA MAMAK ALTIAĞAÇ-KARAAĞAÇ MAH.KENTSEL DÖN. PROJESİ 2. ETAP 1186 ADET konut projesi kapsamında 130 adet konut, ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAH. 2. ETAP 1312 alt gelir grubu konut projesi kapsamında 5 adet konut ve ANKARA MAMAK GÜLSEREN MAH. 2. ETAP 1312 orta gelir grubu konut projesi kapsamında 16 adet konut satışa sunulacak.



Konutlar için başvurular 1 Şubat 2021 tarihi itibari ile başlayacak ve 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek. Satışlar çekilişsiz, kurasız başvuru önceliğine göre yapılacağı için ilk başvuruda bulunanlar satın alma hakkına sahip olacaklar ve konut sayısı tamamlandığı anda satışa kapanacak. Proje kapsamında satışa sunulan en düşük konut fiyatı 288 bin 772 TL olarak belirlenecek. En düşük konut peşinatı ise 28 bin 877 TL olarak uygulanırken en düşük aylık taksit tutarı da 1.504 TL olarak uygulanacak.





KIRIKKALE MERKEZ YUVA MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (463 ADET KONUT)



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 463 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 08 Şubat 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak. Proje kapsamında üretime sunulan 2+1 daire tipindeki 463 adet konut başvuruya açılacak. Konutlar için başvurular 8 Şubat 2021 tarihinde başlayacak ve Halkbank Kırıkkale şubeleri üzerinden kabul edilecek.



Proje kapsamında satışa sunulan en düşük konut fiyatı 114 bin 623 TL olarak uygulanırken en düşük peşinat tutarı 13 bin 754 lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise 560,38 lira olarak uygulanacak.





TOKİ AÇIK SATIŞ NE DEMEK, TOKİ KONUT PROJESİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?



TOKİ tarafından satışa sunulan konut projleri kurumun internet sitesi üzerinden ilan edilirken TOKİ GOV TR sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar için başvuru yapmak isteyen kişiler ilan başvurularını kurumun belirlemiş olduğu tarihlerde Halkbank ya da Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılmaktadır.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri