TOKİ Ucuz Kurasız Konut Satış Kampanyası Tüm İller Mart 2021

TOKİ Mart 2021 ucuz konut satış kampanyaları devam ediyor. Kurum farklı il veya ilçelerde yer alan tamamlanmış projelerden ev satışı yapacağını ilan etti.

TOKİ Mart 2021 ucuz konut satış kampanyaları devam ediyor. Kurum farklı il veya ilçelerde yer alan tamamlanmış projelerden ev satışı yapacağını ilan etti. TOKİ Başkanlığı'nın bu duyurularını, hangi illerde ne kadar konut satılacağına dair detayları ve başvuru işlemleri sizlerle.

TOKİ'NİN UCUZ KONUT KAMPANYALARI MART 2021

TOKİ'nin ucuz konut satışları genellikle alt gelir grubu konut projelerinden oluyor. Kurum 1+1 ve 2+1 daire satışı yaptığı alt gelir grubu projelerinde müşterilerine çok özel olanaklarla ev satıyor. Müşteriler 116 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken aylık taksitler ise 380 TL'den başlıyor.

TOKİ'nin alt gelir grubu konut satışlarının dışında ayrıca orta gelir grubu konut satışları bulunuyor. Bu konut satışlarında ise fiyatlar evin büyüklüğü ve oda sayısına göre değişiyor. TOKİ'nin 341 konut satışları için aylık taksit tutarı ise 980 TL'den başlıyor.



HANGİ ŞEHİRLERDE EV SATIŞI YAPILIYOR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilan edilen alt gelir grubu ve orta gelir grubu konut satışlarının yapıldığı şehirler için liste şu şekilde;

Balıkesir Manyas TOKİ Konut Projesi 311 konut için satışlar devam ediyor.

Çorum Dodurga TOKİ Konut Projesi 111 konut satışa çıkarılmıştı 3 konut kaldı.

Denizli Çardak TOKİ Konut Projesi 127 konut satışa çıkarılmıştı 9 konut kaldı.

Kırıkkale Merkez TOKİ Konut Projesi 455 konut satışı devam ediyor.

Osmaniye Bahçe TOKİ Konut Projesi 17 konut 17 Mart'tan itibaren satılacak.

Uşak Karahallı TOKİ Konut Projesi 20 konut 17 Mart tarihinden itibaren satılacak.



KONUT SATIŞLARINDA ÖDEME PLANLARI

Konut alacaklar için TOKİ Başkanlığı bir miktar peşinat ödemesi ve geri kalan tutarın taksitlerle ödenmesini sağlıyor. Kurum tarafından sağlanan ödeme planlarında müşteriler yüzde 10 peşinat ve 140 ay vade seçeneğinden faydalanabilirler. Bunun dışında TOKİ yüzde 10, yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 25 peşinat seçenekleri ve 120 ay, 180 ay ve 240 ay vade olanakları sunuyor. Ödeme planı konutlara göre değişir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Alt gelir grubu yada orta gelir grubunda satılan konutlar için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını banka şubeleri üzerinden yapacaklar. Başvurular Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubelerinden yapılır. Satışlara ilişkin tüm ayrıntılar ise TOKİ Başkanlığı'nın resmi sitesinde yer alan satış bölümünden öğrenilebilir.

TOKİ Haberleri