TOKİ'den 39 İlde 35 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla Açık Artırma İle Konut ve İşyeri Satışı İhalesi!

TOKİ yayımladığı son dakika açıklaması ile yeni bir açık artırma duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuru ile açık artırma yöntemi ile 39 ilde 145 konut ile 19 ilde 57 iş yeri satışı yapılacağı ilan edildi. İşyeri için 35 bin TL, konut için ise 81 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TOKİ yayımladığı son dakika açıklaması ile yeni bir açık artırma duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuru ile açık artırma yöntemi ile 39 ilde 145 konut ile 19 ilde 57 iş yeri satışı yapılacağı ilan edildi. İşyeri için 35 bin TL, konut için ise 81 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken kurum bir yandan sosyal konut projeleri ile dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunarken bir yandan da yatırımcılara açık artırma müzayedeleri ile fırsat sunuyor.



TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklaması ile 39 ilde 145 adet konutun satışını müzayede ile yapılacağı açıklanırken yine 19 ilde 57 adet işyeri için de açık artırma ile satış ilanları yayımlandı. TOKİ'den konut ve işyeri ve satışı için yayımlanan ilanlar müzayade ile satışta büyük fırsatlar sunulması nedeni ile yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip ediliyor ve büyük ilgi görüyor.



TOKİ MÜZAYEDE İLE KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER HANGİLERİ, AÇIK ARTIRMA SATIŞI İÇİN BELİRLENEN EN DÜŞÜK FİYAT KAÇ TL?



Yayımlanan duyuruda konut satışı yapılacak olan 39 il Afyonkarahisar, Aksaray, Adana, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Hatay, Kayseri, Karabük, Karsa, Konya, Malatya, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat olarak açıklandı.



Satışa sunulan konutlar için en düşük fiyat 81 bin TL olarak belirlenirken konut satışları için müzayede tarihi 16 Şubat 2021 ve açık artırma saati 11:00 olarak ilan edildi.





TOKİ MÜZAYEDE İLE İŞYERİ VE DÜKKAN SATIŞI YAPILACAK İLLER HANGİLERİ, AÇIK ARTIRMA SATIŞI İÇİN BELİRLENEN EN DÜŞÜK FİYAT KAÇ TL?



Dükkan satışı için belirlenen en düşük fiyat 35 bin lira olarak ilan edilirken dükkan satışı yapılacak olan iller Adana, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Siirt, Van, Ankara, Ardahan, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Malatya, Balıkesir, Rize, Uşak, Niğde, Aksaray ve Sakarya olarak ilan edildi.



TOKİ müzayede başvurusu için bankacılık işlemleri Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri üzeriden yürütülecek olup müzayede hakkında detaylı bilgi almak isteyenlere 444 86 54 numaralı telefondan alabilecekler. İhale Bilkent Otel ve Konferans Merkezi / ANKARA, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans 9 Salonu Halkalı / İSTANBUL ve İnternet bağlantıları ile 16.02.2021 Salı günü saat 11.00’de ve 17.02.2021 10 Çarşamba günü saat 11.00’de olacak şekilde iki oturum ile tamamlanacak.



Açık artırma için teklif verilecek her taşınmaz için belirlenen tutarlarda katılım teminatı ödeyecekler. 18 yaşından büyük Türk vatandaşı olan kişiler bu teminat tutarını Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yatırabilecekler.



Emlak365.com

TOKİ Haberleri