TOKİ'den 39 Şehirde Kiradan Daha Düşük Taksitle Ucuz Konut! İşte Başvurular için Son Tarih...

TOKİ Başkanlığı ucuz konut satışları için geçtiğimiz günlerde ilan yayımladı. Kurum tamamlanmış projeler kapsamında çok sayıda şehirde farklı türden gayrimenkul satışı yapacak.

TOKİ Başkanlığı ucuz konut satışları için geçtiğimiz günlerde ilan yayımladı. Kurum tamamlanmış projeler kapsamında çok sayıda şehirde farklı türden gayrimenkul satışı yapacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yanında kurum farklı türden işyerleri ile değeri yüksek arsa satışları gerçekleştirecek. TOKİ'nin önümüzdeki hafta içerisinde bu satışlar için düzenleyeceği ihale detayları ise haberimizde.

TOKİ'DEN 39 ŞEHİRDE KONUT SATIŞI

Kiradan daha uygun olabilecek taksitlerle ev almak isteyenler için TOKİ'nin güncel satış ilanları bulunuyor. Başvuruların birkaç gün daha devam edeceği bu satışlarda vatandaşlar için çok uygun olanaklar sunuluyor. Evin değerinin belli bir limitine kadar peşinat ödemesi yapacak olan vatandaşlar daha sonra geri kalan tutarı taksitle ödeyecekler. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin satıldığı konut satışları ise toplam 39 şehirde yer alan konut projelerinden olacak.

Ev Alabileceğiniz Şehirler

Afyonkarahisar, Aksaray, Adana, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Hatay, Kayseri, Karabük, Karsa, Konya, Malatya, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat.

Evler için Ödeme Planı

TOKİ'nin açık artırma ile gerçekleştireceği konut satışlarıyla ev alacaklar olanlar evin değerinin yüzde 25'i oranında peşin ödeme yapacaklar. Geri kalan tutar ise 120 ay vade ile ödenebilecek.

İŞYERİ VE ARSA DA SATILIYOR

TOKİ Başkanlığı'nın güncel ilanları sadece konut satışlarından oluşmuyor. Kurum işyeri ve arsa satışı yapacağını da ilan etti. Kurum tarafından ilan edilen listeye göre işyeri satışları 19 farklı şehirde olacak. Ayrıca işyeri satışları için sunulan ödeme olanakları konut satışlarından daha uygun koşullarda olacaklar. Konut satışlarına göre daha düşük peşinat ödemesi yapacak olan vatandaşlar bunun yanında daha uzun vadeli ödeme planı ile ödemelerini yapabilecekler.

İşyeri Satışı Yapılacak 19 Şehir

Adana, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Siirt, Van, Ankara, Ardahan, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Malatya, Balıkesir, Rize, Uşak, Niğde, Aksaray ve Sakarya

İşyeri Satışları için Ödeme Planı

TOKİ'den işyeri alacaklar için yüzde 10 ve yüzde 25 oranında peşinat ödeme seçenekleri bulunuyor. Müşteriler kendilerine uygun yöntemle ödemelerine başlayabilecekler. Bunun yanında işyeri alımlarında 120 ay vade ile birlikte 180 ay vadeli ödeme planı mevcut.

Arsa Satışları 2 İlde

İstanbul'da ve Kocaeli'nde yer alan ve mülkiyeti TOKİ'ye ait olan arsaların satışı yapılacak. Bu arsa satışları için 120 ay vadeli ödeme planı sunulacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Ucuz taksitli ev almak isteyenler için TOKİ Başkanlığı 16 ve 17 Şubat tarihlerinde ihale düzenleyecek. İhaleler şehirlere göre değişecek. Başvurular ise ihale tarihinden bir gün önce sona erecek. İhaleye katılmak isteyenler kurumun web sitesinden satış ilanlarına ulaşabilirler. 444 86 54 numaralı telefondan da ihale süreci öğrenilebilir.

Emlak365.com

TOKİ Haberleri